• JASNO
  • Lange Voren 25
  • 5521 DC Eersel

Donkere jaloezieën | JASNO

Interieurs creëren met een ziel, waarin de identiteit van de bewoners perfect wordt weerspiegeld. Dat is de missie van interieurdesigner en decorateur Astrid Jeulink. Deze nieuwbouwvilla kreeg een sprankelend eclectisch interieur waarin haar talent duidelijk naar voren komt. Voor de huiseigenaren moest de warme woonsfeer voelbaar zijn vanaf het moment van binnentreden. Werkelijk álle elementen spelen dan gezamenlijk en los van elkaar een grote rol hierbinnen: van wandbekleding tot accessoires en van meubels tot raambekleding. Voor dat laatste is JASNO’s expertise geraadpleegd. Het resultaat is prachtige, donkere jaloezieën.

De ethiek

Als je gaat voor kwaliteit, ben je bij JASNO aan het juiste adres. De high-end raambekledingleverancier is in 2001 opgericht door Jeroen Hermans. Destijds verkocht het al de shutters, waar het nu nog bekend om staat. Verder bestaat het assortiment van JASNO uit jaloezieën, swings – verticalen lamellen met een 3D-effect – en folds, vouwgordijnen van geweven papier en houten latten. Voor ieder interieur en elke raampartij is er een passend product. Maatwerk raamdecoratie is bij JASNO namelijk standaard. Het selecteren van de geschikte zonwering bij jou thuis is een geheel individueel afgesteld en persoonlijk proces. Producten worden altijd bij je thuis ingemeten en na productie ook door de dealer gemonteerd.

Doorkijk

De donkere jaloezieën die zijn aangebracht binnen deze woning zijn zwart van kleur, matchend met de kozijnen en tuindeuren. Zwart op zwart is een erg prettige combinatie, omdat je niet afgeleid raakt door contrasten. Contrasten zorgen namelijk voor prikkels en thuis wil je juist lekker tot rust komen. Zwart voor zowel de jaloezieën als op de kozijnen zorgt voor een natuurlijke doorkijk naar buiten, veel meer dan de kleur wit die vroeger veel is gebruikt. De jaloezieën hebben een band gekregen, zodat je een luxe uitstraling krijgt. Deze band is uitgevoerd in een witte tint, zodat je een mooie verticale belijning krijgt die het geheel een beetje breekt. Het is een subtiel accent dat prettig is voor de ogen.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten & Peter Baas

____

Shutters, Raamdecoratie, Interieur, Luxueus, Exclusief

____

Meer projecten bekijken van JASNO?