domotica, wifimedia, the art of living

  • Wifimedia
  •  
  •  

Smart living voor ultiem woongemak | Wifimedia

Ten zuidoosten van Arnhem ligt het Gelderse Duiven. In deze landelijke omgeving te midden van uitgestrekte velden ligt deze prachtige luxe woonboerderij uit 1925 met privéwoning, moderne werkruimte, stallen en een karakteristieke kapschuur. De woning werd in 2005 volledig gerenoveerd en in 2021 onderging het interieur een krachtige make-over tot een comfortabele plek om in te wonen, te leven, te werken en om in op te groeien. Wifimedia heeft een grote meerwaarde weten te leveren aan het comfort van deze woonplek middels een domoticasysteem. In deze villa is audio, video en het netwerk aangesloten op één systeem, waardoor bediening een fluitje van een cent is. 

domotica, wifimedia, the art of living

Een echte ‘wauw’

Meteen bij binnenkomst is een ‘wauw’ moeilijk te onderdrukken en laat dat precies de bedoeling zijn. De interieurontwerpster heeft bij de entree meteen een statement gemaakt die sfeerbepalend is. Aan de muur van deze hoge hal is wandbekleding aangebracht met een patroon van paardenhaar met als trofee een enorm elandhoofd aan de muur. De donkergrijze trap voert naar de eerste etage met drie slaapkamers en badkamer. Afmaker is de prachtige kroonluchter van Maretti met glazen pendantsDe hele woning is ingetogen maar oh zo chique. Dat niveau is simultaan aan dat van Wifimedia. Hun domoticasysteem is ook indrukwekkend, afgewerkt en zeker ingetogen. Eigenlijk zie je weinig van wat zij doen, omdat alles zo vernuftig is weggewerkt. De audio en video in de thuisbioscoop is haarscherp en van de beste kwaliteit. De kwaliteit is soms voor het oog onzichtbaar, maar een snel netwerk bijvoorbeeld is voor het woongemak van groot belang. 

domotica, wifimedia, the art of living

Meer over Wifimedia

Wifimedia biedt een totaaloplossing op het gebied van Wifinetwerk, beeld en geluid, elektro, beveiliging en domotica. Het bedrijf weet als geen ander wat voor grote ontwikkelingen op het gebied van technologie hebben plaatsgevonden de afgelopen jaren. Traditionele media zoals cd’s, dvd’s en Blu-Ray’s hebben plaatsgemaakt voor films en muziek die gemakkelijk gestreamd kunnen worden. Wifimedia speelt hier slim op in met de nieuwste productlijnen.

domotica, wifimedia, the art of living

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Wifimedia, domotica, audio

____

Meer projecten zien van Wifimedia?