domotica systeem, Wifimedia, automatisering, technologie, elektriciteit

  • Wifimedia
  •  
  •  

Domotica systeem als totaaloplossing | Wifimedia

Deze prachtige woning met industrieel interieur is een echte eyecatcher. De woning heeft een elegante look en is voorzien van de beste technologie. Bouwgroep Veenendaal is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woning. De bewoners hadden als wens om te beschikken over een domotica systeem voor de gehele woning. Wifimedia uit Arnhem heeft de woning voorzien van de nieuwste domotica.

Industriële inrichting

De woning heeft een industriële en moderne uitstraling. Dit komt mede doordat er gebruik is gemaakt van diverse tinten grijs. Daarnaast beschikt de woning over een prachtige grijze gietvloer en moderne stalen deuren. Door het zachte kleurgebruik in de inrichting straalt de woning een bepaalde warmte uit, die duidelijk naar voren komt in de woonkamer.

Draadloos genieten

De bewoners wilden het huis graag draadloos houden. Om deze wens te verwezenlijken schakelde ze Wifimedia in. Zij hebben door middel van een domotica systeem ervoor gezorgd dat het huis geheel draadloos is. Er zijn elektriciteitspunten gemaakt, wifipunten aangelegd en de beveiliging werd geregeld. Het domotica systeem is de perfecte oplossing voor de bewoners.

domotica systeem, Wifimedia, automatisering, technologie, elektriciteit

Totaaloplossing

Wifimedia is dé specialist op het gebied van domotica. Het bedrijf weet als geen ander wat voor grote ontwikkelingen er spelen op het gebied van technologie. Dit is dan ook terug te zien in hun werk. Het bedrijf biedt een compleet domotica systeem aan, waarbij alles gemakkelijk via een knop geregeld kan worden. Dit is ook bij deze woning het geval, de bewoners sturen alles aan met één handige applicatie: verlichting, audio, tv, internet en de beveiliging.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Wifimedia, domotica, audio

____

Meer projecten zien van Wifimedia?