DMOA architects

DMOA architects uit Heverlee is een multidisciplinair architectuurbureau opgericht door Benjamin Denef en Matthias Mattelaer. Ze bijten zich niet vast in een specifieke stijl maar laten de context het ontwerp bepalen. Ze zien architectuur niet als een op zichzelf staande discipline, maar als een wisselwerking tussen bewoners, omgeving en landschap. Zo komen ze steeds met een unieke en persoonlijke oplossing voor de dag, die alle gestelde vereisten verenigt.

Projecten van DMOA architects

Informatie over DMOA architects


slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
previous arrow
next arrow

Diversiteit

De diversiteit van hun projecten reflecteert de diversiteit van hun opdrachtgevers, elk met hun eigen wensen, karakter en persoonlijkheid. Elk van hun projecten is op zijn minst verrassend te noemen.

Harmonieus geheel

DMOA maakt gebruik van alle mogelijke architecturale elementen om de juiste sfeer, uitstraling en beleving te bereiken bij een kamer, gebouw of landschap. Proporties, natuurlijk licht, kunstlicht of kaarslicht, ruwe of zachte materialen, hard of zacht, tactiliteit, akoestiek, geur…alles wordt samengebracht in een harmonieus geheel.

Origineel

Ze houden van een artisanale aanpak, gesteund op bewezen technieken en materialen en halen inspiratie uit ons rijk architecturaal verleden. Deze verworvenheden combineren ze met het beste wat de technologie momenteel te bieden heeft. Deze fusie leidt steeds tot nieuwe en originele resultaten. Natuur, meer bepaald het vrijwaren en integreren ervan, leidt tot aangename plekken om te wonen. Ook bij sociaal geïnspireerde projecten maakt het DMOA team van architecten en ingenieurs het verschil.

Awards

Hun ontwerpen en realisaties hebben intussen geleid tot tal van publicaties in leidinggevende magazines en werden internationaal bekroond met diverse awards.