Dit zijn de tuinmeubilair trends voor 2022

BOREK parasols | outdoor furniture

Nu het nieuwe jaar van start is, kijken we alvast vooruit naar de trends van 2022. Op het gebied van tuinmeubilair zijn er nieuwe trends die ongetwijfeld populair gaan worden dit jaar. Uit het assortiment tuinmeubilair van Borek is in ieder geval voldoende om uit te kiezen zodat je bij de eerste zonnestralen direct heerlijk kunt loungen in de tuin. Dit zijn de drie tuinmeubilair trends om in de gaten te houden.  

Tuinmeubilair trend #1: het daybed om lekker op te loungen 

We zijn meer thuis dan ooit en de tuin is meer dan ooit een verlengstuk geworden van de woonkamer. Niet alleen balkonbureaus zijn populair, ook het daybed is terug van weggeweest. Of we nu moeten werken of niet, het daybed is een heerlijk luxe bed voor buiten om op te vertoeven. Het daybed van Borek is weersbestendig zodat het een Nederlands regenbuitje gemakkelijk aankan. Stijl het prachtige daybed af met chique kussens die goed bij het donkergrijs van het bed passen. Denk aan kussens met een botanische print of ga voor zachte off-white kussens met pompoms voor een Ibiza-stijl. 

Tuinmeubilair trend #2: de poef mag naar buiten  

De poef voor binnen is al bekend, maar dit voorjaar mag de poef ook naar buiten. Met de Desio poef van Borek zit je helemaal goed, aangezien het materiaal weersbestendig is. Geen zorgen dus als je vergeet je tuinmeubilair naar binnen te halen. Daarnaast is de poef natuurlijk multifunctioneel. Je kunt er niet enkel je voeten op rusten, met een stijlvol dienblad op de poef maar je er in een handomdraai een bijzettafeltje van voor een koffie in de ochtend of een zomerse cocktail. Ook fijn is dat de poef in verschillende dessins verkrijgbaar is, van zigzagmotief tot effen groentinten.

Tuinmeubilair trend #3: makkelijk inklapbare regisseursstoelen  

De laatste trend op het gebied van tuinmeubilair zijn inklapbare regisseursstoelen. De duurzame stoelen van Borek zijn van hoogwaardig teak gemaakt en van RVS-hout. Ze hebben een goed zitcomfort, maar zijn daarnaast gemakkelijk in- en uit te klappen voor als er extra gasten komen voor een tuinfeest. Met een paar van deze stoelen is er zo altijd plaats aan de tuintafel. 

Tuinmeubilair, Borek, The Art of Living

Editor: Media team

Datum: 21-02-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living