huislift, verolift, the art of living

  • Verolift
  • Xavier de Cocklaan 44
  • 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle)
  • Contact:
  • Tel.: +32 (0)9 240 15 60
  • E-mail: hello@verolift.be

Diepzwarte huislift als toegang tot mancave | Verolift 

In Oost-Vlaanderen, ten oosten van Gent, bevindt zich deze strakke, hedendaagse woning die stijlvol ingericht werd door Atelier Lievois uit Sint-Niklaas. De woning werd ontworpen door DIVAA Architecten uit Wetteren en gebouwd door de bouwheer zelf, Peter Van Hoecke van het gelijknamige bouwbedrijf uit Wetteren. De woning bevindt zich in de rustige uitloper van een steenweg, in een groene omgeving, en staat op een zuidgericht perceel van ruim 2.000 vierkante meter. De buitenkant van de charmante villa is spierwit en valt daardoor enorm op. Het wit is naar binnen doorgetrokken, maar wordt veelal afgewisseld met donkere maatwerkkasten. Middels een huislift van Verolift kom je ook in het souterrain, waar een heuse mancave te vinden is.  

huislift, verolift, the art of living

Natuurlijke materialen in de leefruimtes 

De traphal met Z-vormige treden in lichte eik geeft uit op de inkom en verleent een mooi perspectiefzicht naar boven toe. Het gastentoilet heeft een vloer in keramische tegels en een wastafel in natuursteen. Ook in de hal zelf ligt een keramische Marazzi-vloer met lichte structuur en zachte tint. Een huislift gaat er tot in de kelder. Naast de trap bevindt zich een zwartgelakt volume. In de keuken treffen we het kookgedeelte en het eiland aan. Het kookgedeelte is voorzien van een blad en een spatwand in Mogano Oyster. Het eiland werd volledig in deze natuursteen uitgewerkt. Goudkleurig kraanwerk zorgt voor een verfijnde toets. In het salon bevindt zich een kastenwand in donker laminaat, waarin de gashaard Cosyflame van Metalfire werd ingebouwdIn de kelder werd een hedendaagse mancave ondergebracht. Hier wordt de aparte sfeer bepaald door een donker spanplafond dat doorloopt tot aan de donkere wand met de liftdeur. Pronkstuk hier is ongetwijfeld de immense pooltafel.  

Meer over Verolift

Verolift zag het licht in 1998. Sindsdien bieden ze een ruime waaier van lifttypes aan. Je kan rekenen op meer dan twintig jaar ervaring voor advies, ontwerp, installatie, modernisatie, onderhoud, depannage en herstelling van elk type lift, zowel voor privégebruik (woningen, appartementen) als voor professioneel en commercieel gebruik (bedrijven, zorgsector, openbare instellingen, winkels, winkelcentra). Ze weten het verschil te maken als het gaat om kwaliteit. Die kwaliteit merk je als je de liften zelf test in hun showroom. Je zult versteld staan van de hoogwaardige afwerking en zijdezachte rit!

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Verolift

_____

Verolift

_____

Meer projecten bekijken van Verolift?