strak interieur, degraer interieurarchitecten, the art of living

Degraer Interieurarchitecten

Interieurarchitect Degraer heeft met trots het bedrijf van zijn vader overgenomen. In elk project wordt dan ook met trots de passie van zijn vader verwerkt, hierbij staat een uitgesproken visie over functie en de esthetiek van een ruimte hoog aan het vaandel. In ieder hoekje schuilt een ontdekking. 

Werkwijze

Degraer gaat het liefst naar de bewoners toe om een persoonlijk gesprek te voeren. In dit gesprek probeert hij te achterhalen wat de bewoners beweegt, hoe zij leven, wat zij belangrijk vinden, waaraan de nieuwe situatie aan moet voldoen en wat hun wensen zijn. Dit wordt aandachtig besproken en vervolgens meegenomen in het ontwerpen van het interieur.  De voorontwerpen maakt Degraer in 2D op grote schaal en als dit een wens is, kan het ook gerealiseerd worden in 3D. Er wordt gestreefd naar een overweldigende eerste impressie van de bewoners. Door de ontwerpen  in 3D te verwerken enthousiasmeer je de opdrachtgevers niet alleen, maar door er verrassingselementen aan toe te voegen creëer je iets wat de bewoners totaal niet verwachten.

Één geheel

Het is belangrijk dat vormen in het grondplan, looplijnen en zichtlijnen samen komen en één geheel vormen. Deze combinatie moet natuurlijk aanvoelen, maar ook een tikkeltje uitdagen. Het eindresultaat is een tijdloos, strak en elegant interieur dat precies voldoet aan de wensen en leefstijl van de bewoners.

___
Alle projecten zien van Degaere?

  • |

Strak interieur

Een interieur dat bestaan uit volumes in volumes met contrasterend materiaal. Dit is kenmerkend voor het werk van Degraer. De bewoners wilde hun oude huis, waar ze al 30 jaar gelukkig woonde, een nieuw jasje geven. Een belangrijke wens was dat het echtpaar een interieur wilde waar ze nog eens 30 jaar zouden kunnen blijven wonen. Om deze reden is het rolstoeltoegankelijk gemaakt. Alle ruimtes lopen in elkaar door en worden afgeschermd door schuifdeuren. Deze deuren hebben de mogelijkheid volledig weg te vallen in de wanden zodat de ruimtes open zijn en in verband staan met elkaar.

Residentieel wonen

Wonen is een nieuwe woning, die compleet naar jouw wensen gemaakt is. Dat is voor veel mensen een levensdroom. Zo ook voor dit gezin. Al jaren lang waren zij verliefd op deze karakteristieke villa, nabij de Belgische kust. Na een tijd gewoond te hebben in de villa bleken er toch wat gebreken te zijn en vooral onpraktisch. En dit is het moment waar er gekozen is voor een totaalrenovatie die Degraer Interieurarchitecten mocht uitvoeren. De woning komt nou eindelijk tot zijn recht. De bewoners zijn zeer tevreden met het eindresultaat, ”de leefkwaliteit is spectaculair verbeterd”.

 

strak interieur, degraer interieurarchitecten, the art of living

Diederik Degraer


” In een eerste gesprek wil ik te weten komen hoe de klant woont, wat voor hen belangrijk is en waaraan de nieuwe situatie moet voldoen”

___

 

Contactgegevens:

  • Interieurarchitect Diederik Degraer
  • Kasteelkaai 1B
  • 8500 Kortrijk

 


Web editor: Media team     |

Datum: 13 | nov | 2018


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Hemels Wonen

Hemels Wonen


Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!