Diederik Degraer

Interieurarchitect Degraer heeft met trots het bedrijf van zijn vader overgenomen. In elk project wordt dan ook met trots de passie van zijn vader verwerkt, hierbij staat een uitgesproken visie over functie en de esthetiek van een ruimte hoog aan het vaandel. In ieder hoekje schuilt een ontdekking. 

Informatie over Diederik Degraer


strak interieur, degraer interieurarchitecten, the art of living

Werkwijze

Degraer gaat het liefst naar de bewoners toe om een persoonlijk gesprek te voeren. In dit gesprek probeert hij te achterhalen wat de bewoners beweegt, hoe zij leven, wat zij belangrijk vinden, waaraan de nieuwe situatie aan moet voldoen en wat hun wensen zijn. Dit wordt aandachtig besproken en vervolgens meegenomen in het ontwerpen van het interieur.  De voorontwerpen maakt Degraer in 2D op grote schaal en als dit een wens is, kan het ook gerealiseerd worden in 3D. Er wordt gestreefd naar een overweldigende eerste impressie van de bewoners. Door de ontwerpen  in 3D te verwerken enthousiasmeer je de opdrachtgevers niet alleen, maar door er verrassingselementen aan toe te voegen creëer je iets wat de bewoners totaal niet verwachten.

Één geheel

Het is belangrijk dat vormen in het grondplan, looplijnen en zichtlijnen samen komen en één geheel vormen. Deze combinatie moet natuurlijk aanvoelen, maar ook een tikkeltje uitdagen. Het eindresultaat is een tijdloos, strak en elegant interieur dat precies voldoet aan de wensen en leefstijl van de bewoners.