DIA architecten

Philippe Dreesen is eigenaar van DIA architecten, een multidisciplinair architectenbureau dat ontwerpen maakt voor de kleinste tot de grootste projecten. Van kleine verbouwingen en interieurs, tot volledige complexen met winkels, groepswoningbouw en zelfs industrie. DIA architecten heeft een heel persoonlijke aanpak en gaan liefst mee in het project van A tot Z. Dus zelfs van bij de keuze van de grond tot en met de laatste verflaag. Dreesen gaat bij voorkeur uit van een hedendaagse vormgeving en een duidelijke visie die meestal ontspruit in een warm minimalisme, met respect voor de functionaliteit. Al slaagt hij er ook in om traditionele stijlen naar de 21 ste eeuw te vertalen.

Informatie over DIA architecten


Slider1
Slider2
Slider3
slider4
previous arrow
next arrow

Het blijft essentieel dat de dromen van de klant gerealiseerd kunnen worden. Een prachtig ontwerp dat niet gerealiseerd kan worden, is een slecht ontwerp. En een prachtig ontwerp dat niet afgestemd is op de plek waar het gebouwd wordt is eveneens een slecht ontwerp.

Het gebouw moet ook bruikbaar zijn en de gebruikers moeten zich er goed in voelen. Dat is altijd het streefdoel van Dreesen: Dromen realiseren volgens een realistisch budget.