Design verlichting, Orbit Lighting, Eyecatcher, Spotjes, Verlichting

  • Orbit Light Studio BV
  •  
  •  
  •  

Sfeervolle woning met design verlichting | Orbit Lighting

Deze sfeervolle woning in de natuur is ontworpen door KOON Architecten. Verlichting is erg belangrijk in een woning. Dit bepaald namelijk veelal de sfeer in de ruimte, dus al bij het ontwerp van de woning moet hier goed over nagedacht worden. In deze villa is de prachtige design verlichting goed uitgevoerd en afgewerkt. Orbit Lighting is hier verantwoordelijk voor geweest en heeft goed gespeeld met het licht om het interieur sfeervol tot leven te brengen.

Exclusieve verlichting

De verlichting in deze villa straalt rust uit. Niet teveel poespas maar gewoon functionele en gezellige design verlichting. Enkel bij de eetkamer zie je een echte eyecatcher boven de eettafel hangen. Deze exclusieve design lamp geeft net dat beetje extra dat de ruimte nodig heeft. Het rood van deze lichtbron komt mooi terug in het rood van het licht in de keuken. Ook de design verlichting in de witte kast komt mooi tot zijn recht. Dit maakt de kast net wat aantrekkelijker om je oog op richten.

Design verlichting, Orbit Lighting, Eyecatcher, Spotjes, Verlichting

Lichtelementen

De villa ligt op een schitterende locatie midden in de natuur. Door de grote glazen ramen komt er veel lichtinval van buiten en zijn er binnen minder grote lichtelementen nodig. Daarom is er gebruik gemaakt van spotjes. Deze kun je dimmen als er genoeg ligt is en in de avond wat feller zetten als je geen licht meer van buiten hebt.

Design verlichting, Orbit Lighting, Eyecatcher, Spotjes, Verlichting

High end verlichting

Orbit Lighting heeft de afgelopen jaren al flink wat projecten in het hogere segment mogen voorzien van high end design verlichting. Zowel in woningen als in hotels, winkels en kantoren zie je Orbit Lighting terug. Elke dag is er weer een team bezig om de nieuwste trends te onderzoeken op het gebied van verlichting. Ze gaan opzoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen en hierdoor wordt de kwaliteit van de producten steeds weer verbeterd.

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Alexander Barrels Visuals

____

 

Design verlichting, Orbit Lighting, Eyecatcher, Spotjes, Verlichting

____

Meer projecten zien van Orbit Lighting?