design tuinmeubilair, one to sit

 • One to sit
  Liessentstraat 4
  5405 AG Uden
  Nederland
 • Contact gegevens:
  Tel.: +31(0)413 351 272 | Stefanie Schoonbrood
  E-mail: info@onetosit.com

Design tuinmeubilair | One to sit

Het optimale buitengenot bereik je middels design tuinmeubilair: ongekende kwaliteit, hoog zitgemak en oogstrelend design. Een merk dat al dit waarmaakt is het stoere en eigentijdse tuinmeubelmerk “One To Sit” dat Adezz als moederbedrijf heeft. Adezz is bij vele kenners uit groenbranche bekend als ontwikkelaar en producent van verschillende accessoires en producten voor de tuin. Voorbeelden hiervan zijn potten in allerlei soorten en maten, watertafels, buitenhaarden en massief ogende wanden. De gemeenschappelijke noemer van al deze producten zijn de materialen!

Van potten naar meubilair

Alle producten van Adezz – en dus ook One to sit – worden gemaakt van hoogwaardig polyester, sterk aluminium, cortenstaal, verzinkt staal en hardhout. De brug die is geslagen naar een eigen (tuin)meubelcollectie was dus niet groot, omdat ze alle kennis, ervaring en middelen ervoor al in huis hadden. Ze weten het design tuinmeubilair in kleur en materiaal perfect te combineren met het overige assortiment waardoor je een mooi eenduidig plaatje krijgt. Een goed doordacht tuinontwerp inclusief zorgvuldig ingericht terras is een vereiste voor een high end beleving en One to sit kan dat waarmaken!

Tijdloos design

Hugo van Hooff en zijn compagnon Luc van den Hurk zijn de uitdaging aangegaan en hebben dus de tuincollectie sinds een jaar uitgebreid met een waanzinnige collectie design tuinmeubelen, gemaakt met de door hen zo bekende en geliefde materialen. De collectie laat zich het best omschrijven als stoer, puur, tijdloos en krachtig, en is geschikt voor zowel binnen- als buitenruimtes. De collectie van One To Sit is uitsluitend te verkrijgen bij de hovenier of tuinarchitect en sluit naadloos aan op de bekende bloembakken, tuinpotten, watertafels en massief ogende tuinwanden; het complete plaatje!

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: One to Sit

___

One to sit

___

Wil je meer projecten van One to Sit bekijken?