Bang & Olufsen, design speakers

De design speakers van Bang & Olufsen

Luidt het nieuwe jaar 2019 knallend in met deze design speakers van Bang & Olufsen

Het is nu een beetje kortdag om nog een kerstcadeau te kopen, maar voor oudejaarsavond ben je zeker niet te laat! Hoe geweldig is het om het nieuwe jaar luidt en krachtig in te gaan met de nieuwe design speakers van Bang & Olufsen! Dat Bang & Olufsen altijd innoveert en met iconische designs komt is niet iets nieuws. The Art of Living Online geeft je uitgebreide informatie over de Beolab 50 in deze blog. Hoe zou jij deze speakers combineren in je woning?

De design speakers reflecteren empowerment, glamour en mysterie
In lijn met de traditie combineert de Piano Black productenrange, luxe, verfijning en oneindige stijl met innovatie en een ambitieus design paradigma om geluid, beeld en design te combineren. De oplichtende elementen op het matzwarte design reflecteren empowerment, glamour en mysterie; perfect voor het design van de iconische Beovision Eclipse TV en de Beolab 50, waarin de meest geavanceerde technieken op het gebied van beeld & geluid worden gecombineerd. Een levendig geluid en esthetische totaliteit komen tezamen in de designs. Nog nooit werden deze twee innovatieve designs gecombineerd met de Piano Black kleuren variatie.

Bang & Olufsen, design speakers

 

Beolab 50 een lichtpunt in het donker
Met de lancering van de Beolab 50 in Piano Black zet Bang & Olufsen het succes van de iconische speaker door in de vorm van een nieuw design. Op het oog lijkt de Beolab 50 zwart maar als er nader en detail wordt gekeken dan worden er honderden mini aluminium stippen gadegeslagen op een glanzend oppervlak.  De minuscule stippen doen denken aan een bevroren waterval of het zweven van sterren in de lucht. Het design zorgt voor optische gelaagdheid alsof de speaker het licht subtiel weerkaatst. De afstand tussen de stippen geven een optische illusie weer. De warme Oakhouten lamellen geven de slank gebouwde doch krachtige speaker een modern, hedendaagse maar ook klassieke look.

 

Bang & Olufsen, design speakers

 

Prijzen en beschikbaarheid
De Piano Black collectie is beschikbaar in de online store en in Bang & Olufsen winkels. De Beolab 50 incl. aluminium voorkant en smoked oak houten panelen heeft een adviesprijs van EUR 17.500 per stuk. Voor meer informatie over verkooppunten? Neem een kijkje op de website bang-olufsen.com.

 


Benieuwd naar andere design speakers mogelijkheden van Bang & Olufsen? Klik snel door naar bang-olufsen.com

Bang & Olufsen, design speakers


 


Bang & Olufsen, design speakers

Bang & Olufsen


Innoveren en excelleren vormen de belangrijkste pijlers binnen Bang & Olufsen.
__
Meer informatie over Bang & Olufsen?