Design loungebank, Borek, loungebank

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Design loungebank | Borek

De bewoonster van deze prachtige woning wilde een strakke villa; haar man een landelijke mét rieten kap. Het resultaat is deze prachtige nieuwbouwvilla aan de rand van het water midden in een natuurgebied. Het geheel straalt rust uit zonder aan huiselijkheid tekort te doen. Het rieten dak, het open karakter en het sterk aanwezige zwart-wit contrast geven de villa karakter. Om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven is gekozen voor kwalitatief meubilair van Borek. De design loungebank is als een set aangeschaft en heeft een prominente plek gekregen op het terras.

Beschut aan het water

De woning ligt in een bosrijke omgeving, midden in een natuurgebied. Ze heeft een fijn uitzicht en de tuin is gericht op het zuiden. Er is in de tuin een natuurlijke afscheiding gecreëerd middels een heg, zonder afbreuk te doen aan de strakheid van de tuin. Het beton gegoten terras biedt ondergrond voor de prachtige comfortabele tuinmeubels die geheel in lijn zijn met de rest. De buitenmeubelen van Borek hebben een elegante, eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. De loungebank heeft een subtiel stalen onderstel. De massieve kussens maken van deze loungebank een statement item.

Design loungebank, Borek, loungebank

Mooie samenwerkingen

Borek is een bedrijf dat steeds de creatieve grenzen blijft verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren. Ze maken producten die zorgen voor ultiem zitcomfort en perfecte schaduw. Een ontwerp is pas af, als de optimale samenhang is bereikt met het buitenleven. Sinds 1977 werkt Borek nauw samen met vooraanstaande ontwerpers, zoals Marcel Wolterinck, Bertram Beerbaum, Remy Meijers, Eric Kuster en Frans van Rens en dit resulteert elk seizoen weer in uiterst smaakvolle buitenmeubelen en bijpassende parasols. Iedere lijn, iedere contour, elk materiaal is gekozen om de gebruiker het ultieme ‘genieten’ en ‘ontspannen’ te bieden, met de tuin als centraal middelpunt.

 

Tekst: Marlou Overkamp
Fotografie: Borek

___

Meer projecten bekijken van Borek?