Design keuken, Culimaat, Bob Manders, Eikenhout, RVS

  • Culimaat High End Kitchens
  • De Enst 7
  • 5258 BM Berlicum

Design keuken op maat gemaakt | Culimaat

De prachtige villa is ontworpen door Bob Manders. De architectuur van de woning is uniek en dit is doorgetrokken naar de binnenkant van de villa. Om eenheid te creëren, is de keuken afgestemd op de rest van de woning. Culimaat maakte een ontwerp wat naadloos aansluiting vond bij het ontwerp van Bob Manders. Culimaat High End Kitchens staat er om bekend dat ze keukens precies op maat aanleveren. Zo past een design keuken van Culimaat in ieder interieur!

Robuuste uitstraling

De kasten van de design keuken zijn gemaakt van donker eiken hout. De kastwand en keukenkasten in combinatie met de marmeren natuurstenen vloer is schitterend. Er is gebruik gemaakt van donker hout, RVS en een marmeren werkblad. Dit zorgt ervoor dat de ruimte een stoere uitstraling krijgt. Ondanks de donkere kleur van de keuken is er in de ruimte toch een gezellige en huiselijke sfeer gecreëerd. Alle elementen komen bij elkaar, wat zorgt voor een uniek eindresultaat.

Design keuken, Culimaat, Bob Manders, Eikenhout, RVS

Bijzondere materialen

In de villa is gewerkt met grote raampartijen. De opdrachtgevers wilden graag een goed uitzicht op de tuin hebben. Door de grote hoeveelheid glas, is deze wens volledig in vervulling gegaan. Dit geeft heel de villa een open en lichte uitstraling. De marmeren vloer die ook in de keuken ligt, is doorgetrokken door heel de beneden verdieping. Dit zorgt voor een warme en gezellige sfeer in heel de woning.

Design keuken, Culimaat, Bob Manders, Eikenhout, RVS

Culimaat

Opzoek naar een high end design keuken? Dan ben je bij Culimaat op de juiste plek. Ze helpen je graag en luisteren goed naar de wensen van de opdrachtgevers. Elke keer weer creëren ze iets wat perfect past bij het huis waar voor ze het ontwerpen. Ze houden van innovatie en kijken dan ook naar alle mogelijkheden op het gebied van high end keukens.

 

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Jurrit van der Waal 

___

 

Culimaat, high end kitchens, exclusieve keukens, the art of living, keukenboer

___

Meer high end kitchens van Culimaat bekijken?