Design keuken, Culimaat, high-end kitchens, wit-zwart, modern, exclusief, luxe

  • Culimaat High End Kitchens
  • De Enst 7
  • 5258 BM Berlicum

Design keuken in minimalistische villa | Culimaat

Deze design keuken is dé eyecatcher van deze minimalistische villa. De keuken is ontworpen in samenwerking met top interieurarchitect Jan des Bouvrie en sluit naadloos aan op de rest van het interieur. Culimaat realiseerde de keuken door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Minimalistische villa

In deze woning worden verschillende kleuren en materialen met elkaar gecombineerd. Er komen veel houten materialen terug in het interieur, waardoor de moderne woning toch een warme uitstraling krijgt. Daarnaast is het contrast tussen zwart en wit opvallend. Ook in de design keuken komt dit duidelijk naar voren. Het witte werkblad vormt een mooi samenspel met de zwarte houten kastenwand.

Luxe afwerking

De design keuken heeft een luxe uitstraling. Dit wordt versterkt door het gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast is de gehele keuken strak afgewerkt en loopt alles mooi in elkaar over. Het witte keukeneiland is een plek waar gekookt kan worden, maar ook waar gezellig een drankje gedronken kan worden. De keuken loopt over in de andere ruimtes van de woning, waardoor er een open sfeer ontstaat. Alles past perfect samen en vormt één mooi geheel.

Design keuken, Culimaat, high-end kitchens, wit-zwart, modern, exclusief, luxe

Exclusieve samenwerkingen

Door de jaren heen heeft Culimaat zich op de kaart gezet als dé specialist op het gebied van high end kitchens. Het bedrijf ontwerpt unieke leefruimtes door gebruik te maken van de mogelijkheden van materialen. Daarnaast werkt het bedrijf vaak samen met top architecten en interieurontwerpers waardoor de meest bijzondere keukens worden gerealiseerd.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Culimaat

___

Design keuken, Culimaat, high-end kitchens, wit-zwart, modern, exclusief, luxe

___

Meer high end kitchens van Culimaat bekijken?