DeNardi

DeNardi is al meer dan 25 jaar leverancier van premium fornuizen en andere keukenapparatuur. De keuken is steeds meer het middelpunt van het huis en bovenal het gezinsleven. De gemakken van een leefkeuken worden steeds belangrijker en kwaliteit van de apparaten eveneens.

Informatie over DeNardi


https://kaelo.nl
https://kaelo.nl
https://kaelo.nl
https://kaelo.nl
https://kaelo.nl
https://kaelo.nl
Slider 1
Slider 3
Slider 2
Slider 4
Slider 6
Slider 5
previous arrow
next arrow

AGA

Het iconische Brits merk AGA staat bekend om zijn krachtige fornuizen. AGA levert uitsluitend volledig elektrische fornuizen met gietijzeren ovens maar ook met de nieuwste technieken zoals inductie. Door te koken met gietijzeren ovens heeft u nagenoeg geen olie of boten nodig waardoor het eten gezonder is en bovenal ook beter smaakt. Koken op een AGA is bijzonder eenvoudig en u zult merken dat elk gerecht beter smaakt dan in welk fornuis dan ook.

Kaelo

Een echte revolutie! Kaelo is een ingebouwde (wijn)koeler voor in uw keuken, badkamer, boot of bar. Kaelo zorgt ervoor dat uw fles (mousserende) wijn perfect op temperatuur blijft nadat deze geopend wordt. Omdat Kaelo gebruikt maakt van een gepatenteerd en droog koelsysteem wordt u fles niet nat en blijft het etiket dus mooi. Kaelo staat voor gemak, luxe en gezelligheid. Omdat de kleur van de led verlichting naar keuze is in te stellen past de Kaelo in elke situatie. Een gezellige avond is niet compleet zonder een Kaelo wijnkoeler.

La Cornue

La Cornue maakt exceptionele fornuizen en bijpassende keukens. La Cornue biedt al vele jaren compleet elektrische fornuizen met elektrische ovens en inductieplaten. Door hun bijzonder lange levensduur zijn La Cornue fornuizen al erg duurzaam. Daarnaast gebruikt La Cornue alleen edele stoffen die geselecteerd en gekozen zijn vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid: gietijzer, staal, massief messing, nikkel, email.