houten vloer, VloerenExclusief, The Art of Living 

  • VloerenExclusief
  • Schutsboomstraat 61
  • 5374 CB Schaijk

Degelijke houten vloer | VloerenExclusief 

Verscholen tussen de bossen nabij een sfeervol Noord-Brabants dorp, ligt een prachtige villa met modern-strak karakter. Het bijzonder fraaie gebouw werd enkele jaren geleden aan een heuse transformatie onderworpen, waardoor zowel de binnen- als buitenkant in een eigentijds jasje zijn gestoken, alsmede de riante tuin die om de woning heen ligt. Magazine The Art of Living kreeg een exclusief kijkje in het fantastische eindresultaat en sprak met &Prast&Hooft, het verantwoordelijke bureau voor het in- en exterieur, en VloerenExlusief, die de villa voorzag van een schitterende houten vloer. 

houten vloer, VloerenExclusief, The Art of Living 

Bijzondere sfeermaker 

Een bijzondere sfeermaker in het interieur is de schitterende houten vloer van VloerenExclusiefeen bedrijf dat zich al meer dan twintig jaar specialist mag noemen in maatwerkparketvloeren. “Onze vloeren worden aan de hand van hoge kwaliteitsstandaarden geselecteerd en volledig op maat gemaakt, geleverd en gelegd,” vertelt oprichter en eigenaresse Anita van der Heijden enthousiast. “Doordat we dit proces in eigen hand houden, kunnen we flexibel opereren en een uitstekende service aanbieden terwijl de prijs betaalbaar blijft.”  

houten vloer, VloerenExclusief, The Art of Living 

Ambachtelijke wijze 

Iedere vloer is uniek en wordt afgestemd op de locatie en wensen van de opdrachtgever. In het geval van deze woning hebben ze in samenspraak met de opdrachtgever gekozen voor een rustige vloer met een natuurlijke uitstraling, met af en toe een zichtbare noest en een subtiel kleurverschil. De vloer is door VloerenExclusief zelf op kleur gebracht en gerookt in eigen rookcabine. Daarbij hebben ze de vloer op ambachtelijke wijze gelegd, waarbij de naden met veel zorg zijn weggewerkt en de planken perfect op elkaar aansluiten. De traptreden zijn tevens door hen behandeld, waardoor deze heel mooi aansluiten bij de gekozen vloer. 

Meer over VloerenExclusief 

VloerenExclusief is al meer dan twintig jaar specialist in maatwerkparketvloeren. Eigenaresse Anita van der Heijden begon het bedrijf toen ze zelf op zoek was naar een antieke houten vloer en ontdekte dat er weinig aanbod was. Ze besloot zelf vloeren te laten maken, volledig naar eigen wens en smaak. Vanwege de positieve ervaring evolueerde dit in een bedrijf dat door de jaren heen steeds groter is geworden. Uniek aan VloerenExclusief is het concept van betaalbare exclusiviteit.  

 

Tekst: Marlou Peters –  Overkamp
Fotografie: VloerenExclusief

____

____

Meer projecten van VloerenExclusief bekijken?