Decoratie als finishing touch voor je interieur | The Art of Living

Decoratie als finishing touch voor je interieur | The Art of Living

Je heeft net je huis opnieuw ingericht of gerenoveerd: de meubels zijn geleverd, de maatwerkkasten zijn geplaatst en overal ruikt het spiksplinternieuw, maar toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt. Interieur decoratie! Met persoonlijke items, boeiende kunstobjecten en natuurpracht in de vorm van planten en bloemen kleed je jouw huis helemaal aan! The Art of Living heeft een selectie gemaakt van het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van decoratie.

Paul Jongerius | Styling Florist

Een woning waarin je je thuis voelt, is nooit statisch, maar altijd organisch. “Wanneer de spullen in huis resoneren met wie je bent, ga je je er prettig voelen, je er thuis voelen”, vertelt Paul Jongerius. “Wanneer mensen mij vragen om hun interieur met decoratie af te maken, betrek ik hen altijd bij de styling. De voorwerpen in huis moeten een verhaal vertellen over de mensen die er wonen.” Pauls grootste inspiratiebron is de natuur. “In de natuur gebeurt altijd wel wat. Haal die natuur dus naar binnen, bijvoorbeeld door je huis aan te kleden met een passende plant, geurige bloemen of een mooi kristal.”

Interieur, decoratie, dossier, planten, vazen

Dami Luxury Interior & DM Luxury | Een woning is niet af zonder styling

Een interieur dat niet zomaar goed, maar helemaal perfect is – Dami Luxury Interior tilt een ontwerp naar een hoger niveau en doet geen concessies. DAMI Interior creëert interieurconcepten waar de DAMI tafelcollectie tezamen met hoogwaardige meubelmerken geadviseerd worden. Gaandeweg doet men inspiratie op en wil men vaak hun gehele woonkamer of woning stijlen. “We werken met een vaste collectie aan meubels in tal van kleuren, materialen en formaten, maar bieden ook maatwerk. Het inrichten en stylen van de woonkamer op de foto’s, in samenwerking met decorateur Krijn Verboom, was heel leuk om te doen. Samen met de bewoners hebben we eerst de basis met de items van Dami bepaald. Crèmekleuren en bronstinten komen daarin goed naar voren.”

Wolterinck | Designing your world

Voor Eveline van Asbeck, senior Interior Decorator bij Wolterinck, is niets zo inspirerend als de natuur – de grilligheid van een boom, de lucht, de wolken – en de betekenisvolle dingen in het leven zelf. Met deze inspiratie in het achterhoofd, combineert Eveline de persoonlijke touch van de opdrachtgevers met de uitgesproken signatuur van Marcel Wolterinck, gekenmerkt door pure, natuurlijke materialen en een ingetogen kleurgebruik.

Interieur, decoratie, dossier, planten, vazen

Oogenlust | Van interieurbeplanting naar groenbeleving

Ze zorgen voor sfeer en dragen positief bij aan een comfortabele woon- en werkomgeving. Planten, ze zijn de afgelopen jaren ongekend populair geworden. Niet verwonderlijk als je het Marcel en Wim van Dijk van Oogenlust vraagt. De natuur is al jaren hun voornaamste inspiratiebron. Vol passie dragen ze bij aan de ontwikkeling: van interieurbeplanting, naar groenbeleving.

Interieur, decoratie, dossier, planten, vazen

Peter van Son interieurobjecten | Bij ons is niets onmogelijk

Peter van Son interieurobjecten is al sinds 1979 toonaangevend op het gebied van kunstbeplanting en styling. Met een gedreven en dynamisch team creëren ze de mooiste handgemaakte interieurobjecten. Zij willen niets anders dan kwaliteit en hoogwaardige producten leveren voor zowel bedrijven als particulieren.

Oasegroen | Een groene traditie

Oasegroen bedenkt en creëert unieke pot- en plantcombinaties voor binnen en buiten, voor op je werk of bij je thuis. Hun collectie blijft groeien. Je vindt dus altijd een pot- en plantcombinatie die bij jou past. Maak zelf een keuze, online of in hun showroom. Kom je naar hen toe, mail dan eerst even wat foto’s van de ruimte waarin de pot-plantcombinatie komt te staan. Dan kunnen ze je nog beter adviseren. Zij zorgen ervoor dat je bestelling thuis of op jouw werkplek wordt bezorgd. Zowel in Nederland, als buiten onze landsgrenzen.

Tekst en fotografie: deelnemende partijen