De voordelen van betonbouw 

Concrete House

Concrete House biedt hoogwaardige prefeb betonconstructies voor verschillende bouwprojecten, zoals kantoren, praktijken en handelspanden. Met beton als robuust materiaal kunnen grote overspanningen en grote raampartijen moeiteloos worden gerealiseerd. Dankzij de mogelijkheid tot snel werken met prefab betonbouw, is elk project binnen ongeveer drie maanden wind- en waterdicht. Bovendien biedt bouwen met beton uitstekende isolatiewaarden en straalt het een strakke, moderne esthetiek uit.

Grote, open ruimtes met betonbouw

Met behulp van betonconstructies biedt Concrete House de perfecte oplossing voor de bouw van handelspanden. Betonbouw brengt tal van voordelen met zich mee, met name voor commerciële- en bedrijfspanden. Betonbouw vereist namelijk een minimum aan dragende binnenmuren, waardoor grote open ruimtes ontstaan die flexibel in te delen zijn met gyproc wanden, glazen wanden of kastenwanden.

Bijzonder snel

Daarnaast is de snelheid van betonbouw zeer indrukwekkend. In slechts drie maanden na aanvang kan het project volledig wind- en waterdicht opgeleverd worden.

Goede isolatie

Maar dat is nog niet alles! Betonbouw biedt ook uitstekende isolatiewaarden dankzij de hoge thermische inertie van beton en het vermijden van koudebruggen, door een uitzonderlijke luchtdichtheid. Dit draagt bij aan een energiezuinige en comfortabele binnentemperatuur.

Modern design

Betonbouw heeft niet alleen technische voordelen. Beton heeft namelijk ook een esthetische meerwaarde. Het materiaal leent zich uitstekend voor moderne, strakke architectuur. Hierdoor beschikt elk gebouw over een eigentijdse uitstraling die jarenlang weet te verbluffen en weet de tand des tijds te doorstaan. Ook binnen heeft beton een aantal voordelen. Zo is er geen bepleisteringswerk nodig, doordat de wanden en plafonds al een gladde afwerkking hebben. Er kan dus rechtstreeks op de wanden geschilderd worden, indien dit gewenst is. Bovendien zijn de voorzieningen in wanden voor elektriciteit inbegrepen.

Samenvattend

Kortom: het gebruik van beton brengt veel positieve aspecten met zich mee. Met Concrete House kunt u rekenen op hoogwaardige betonconstructies die aan al uw wensen op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek voldoen.

Editor: Media Team RRO

Datum: 16-04-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Concrete House