De tijdloosheid van een natuurstenen keukenblad 

Tuytelaers Natuursteen

In het hart van de woning bevindt zich deze keuken die doordrenkt is met lichtheid en natuurlijke elegantie. Moderne flair wordt gecombineerd met de tijdloze schoonheid van hout en een natuurstenen keukenblad. Deze keuken is een ode aan verfijning, waar elk detail met zorg is uitgekozen om de keuken om te toveren tot een uitnodigende ruimte.  

Keukenblad, keuken, Tuytelaers Natuursteen, The Art of Living

Licht en contrasterend  

Bij het betreden van de keuken word je verwelkomd door een zee van licht. Dit heeft de keuken te danken aan de grote raampartijen, schuifpuien en de lichte kleuren die overheersen. Niet alleen de keuken zelf, maar ook de muren zijn voorzien van een lichte kleurtint. Hierdoor voelt de keuken ruimtelijk aan en straalt de ruimte een gevoel van sereniteit uit. Echter, is het niet alleen het licht dat de aandacht trekt. Het contrast met de donkere, houten elementen voegt diepte en warmte toe aan de ruimte.  

Kookeiland als centrum van samenkomen 

In het centrum van de keuken staat het kookeiland. Het eiland staat symbool voor functionaliteit en nodigt uit tot samenkomen en het tot stand brengen van heerlijke maaltijden. Het eiland is voorzien van een strakke, natuurstenen keukenblad dat niet alleen duurzaamheid biedt, maar ook een tijdloze twist toevoegt aan het ontwerp.  

Keukenblad, keuken, Tuytelaers Natuursteen, The Art of Living

Praktische ruimte 

De pracht van deze keuken gaat verder dan alleen het esthetische aspect. Het is een ruimte die ontworpen is met een praktisch oog voor detail. Aan een zijde van het eiland bevindt zich een bargedeelte, waar vrienden en familie kunnen samenkomen terwijl een uitgebreid diner wordt bereid. Deze keuken brengt sfeer en warmte met zich mee en dient als ruimte waar herinneringen gemaakt worden.  

Bijkeuken voor extra opslag en organisatie 

Voor extra werkruimte en plek om te organiseren, is het interieur verrijkt met bijkeuken. Ook bij het ontwerpen van deze bijkeuken is niet afgedaan aan de stijl en luxe. Het keukenblad, gehouwen uit hetzelfde natuursteen als dat van de keuken, straalt dezelfde tijdloosheid uit. 

Editor: Media team

Datum: 10-07-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Nick Cannaerts