De stijlvolle brandwerende deur van Xinnix

Xinnix Door Systems

De vereisten met betrekking tot de verschillende bouwelementen van openbare gebouwen worden steeds strenger. Dit komt doordat het een plek is waar een groot deel van het publieke leven zich afspeelt. Veiligheid staat hierbij voorop en daarom worden steeds meer maatregelen getroffen om dit te kunnen waarborgen. Een goed voorbeeld daarvan zijn de vereisten voor binnendeuren. Deuren moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen om geplaatst te mogen worden. Dit betekent dat daarop ingespeeld moet worden en dat heeft Xinnix Door Systems gedaan door een brandwerende deur te creëren, die ook nog bevorderend werkt op het gebied van esthetiek.  

Brandwerende deur, deuren, Xinnix Door Systems

Duidelijke kernwaarde 

Met de ontwikkeling van deze brandwerende deur speelt Xinnix in op de maatregelen zonder hun kernwaarde uit het oog te verliezen. Zij ontwerpen en produceren namelijk altijd deuren die een naadloze integratie van de deur in de wand mogelijk maken. Dit doen ze zonder in te boeten op esthetisch vlak. Dit geldt ook voor de akoestische en brandwerende deuren. Het ontwerp van deze brandwerende deur kenmerkt zich bijvoorbeeld door een minimalistisch design en een stijlvolle uitstraling, waardoor hij volledig bij de ruimte past. Een deurblad tot 1069 millimeter breed en 3001 millimeter hoog is mogelijk.

Meer dan mooi 

Het brandwerend geheel is onderworpen aan verschillende brandtesten en doorstond deze glansrijk. Dit betekent dat het zowel de Europese norm EI₁30 alsook EI₂60 haalde, 30 en 60 minuten respectievelijk dus. Het toont dat Xinnix deuren produceert die veel meer zijn dan ‘mooi’. De deuren zijn praktisch en voldoen aan de hoogste eisen omtrent deurdesign, waardoor ze keer op keer iedere (openbare) ruimte weten te verrijken.

Hebben ze jou ook weten te inspireren? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en het uitgebreide assortiment? Breng dan een bezoekje aan de website of neem contact op voor meer informatie. Ze helpen je graag verder.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 10-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living