________________________________________

De populairste buitenkeukens op een rij

Koken in de buitenlucht

Waarom binnen koken als het ook buiten kan? In de tuin, in het zonnetje, heerlijk in de buitenlucht. Met de buitenkeukens en barbecues in deze special kan dat. Buiten koken met dezelfde kwaliteit als binnen of misschien zelfs wel beter! Ideaal voor de barbecueliefhebbers die vaak buiten koken of gewoon voor u, als u eens toe bent aan een andere manier van koken.

Hieronder presenteren we u een aantal bedrijven die u kennis laten maken met het buiten koken. Van barbecue tot complete keuken en van een landelijke tot een moderne look. Niets is te gek. Laat u inspireren en verplaats uw dagelijkse bezigheden van binnen naar buiten!

________________________________________

Special | Buitenkeukens | Big Green Egg

Special | Buitenkeukens | Big Green Egg

Big Green Egg
_________

Big Green Egg wil mensen over de hele wereld inspireren en gelukkig maken door ze te laten genieten van de fijnste en eerlijkste smaken die onze natuur ons te bieden heeft. Want bij ons draait alles om smaak en kwaliteit. De smaak van de beste producten die door deze op de EGG te garen een extra, zeer bijzonder en alom gewaardeerd smaakaccent krijgen. En de kwaliteit van leven, doordat de Big Green Egg het mogelijk maakt om gezond en verantwoord te koken.

___

Meer informatie over Big Green Egg?

________________________________________

Special | Buitenkeukens | Brolin BroFire

Special | Buitenkeukens | Brolin BroFire

De Brolin BroFire
_________

Multifunctioneel, technisch vernieuwend, uniek design en gemaakt van de meest duurzame materialen; zo laat de BroFire zich het beste omschrijven. De robuuste stijl bestaat uit een weerbestendige buitenmantel van cortenstaal, wat een natuurproces aangaat van oxideren. Hierdoor ontstaat dit robuuste en ruige uiterlijk. Bij levering heeft cortenstaal nog het standaard stalen uiterlijk. Pas bij blootstelling aan de atmosfeer krijgt het zijn mooie, bruine en roestige kleur. Cortenstaal is onverwoestbaar en vraagt geen onderhoud. Het ideale product voor gezelligheid en warmte het hele jaar door.

___

Meer informatie over De Brolin BroFire?

________________________________________

Special | Buitenkeukens | Wolf Outdoor Kitchen

Wolf Outdoor Kitchen
_________

Al meer dan zeventig jaar stellen de wereldwijd gerenommeerde merken Wolf en Sub-Zero met hun kookapparatuur de professionele- en huiskoks tevreden. Wolf Outdoor Kitchen geeft u een geheel nieuwe ervaring van buiten koken. De buitenkeukens van Wolf zijn geschikt voor elk klimaat en alle weersomstandigheden. Of u zich nu in het koude Alaska of in het hete Florida bevindt, Wolf Outdoor Kitchen zal altijd een perfecte en betrouwbare kookoplossing voor u bieden.

___

Meer informatie over Wolf Outdoor Kitchen?

________________________________________

Special | Buitenkeukens | De Koeienstal

De Koeienstal
_________

Als echte plattelanders houden wij van puur. Geen tierelantijnen of opvallende kleuren. Maar eenvoudige stevigheid, met een stoere, landelijke look. En dat zie je terug in onze meubellijn. Vervaardigd uit hout, beton en ijzer, aangevuld met praktische handigheidjes en slimme details. En als het even kan, doen we er ook nog iets geks mee. Onze inspiratie? De eenvoud van het boerenleven. Want écht vakman- schap hoeft niet ingewikkeld te zijn!

___

Meer informatie over De Koeienstal?

________________________________________