Gietvloer, Strak, Exclusief, interieur

  • DRT Gietvloeren
  • Vughterstraat 280
  • 5211 GR ’s Hertogenbosch
  • Contact:
  • Tel.: +31 (0)73 612 12 03
  • E-mail: info@drt.nl

De perfecte gietvloer | DRT Gietvloeren

Architectenburo Anja vissers ontwierp een villa, gesloten naar de straat en open naar de tuinzijde, met zicht op de prachtige natuurtuin. Aan de voorzijde zorgt de patio ervoor dat de privacy van de living gerespecteerd wordt, terwijl er toch volop kan worden geprofiteerd van het zonlicht. Dat valt tot diep in de leefruimte. Eigenlijk zorgt de patio ervoor dat de wens naar privacy geen toegevingen op het gebied van lichtinval hoefde te impliceren. Opvallend aan de indeling van de villa is de grote mate van verbondenheid vanuit een centrale vide. Een zeer grote aanvulling op deze verbondenheid is het prachtproduct van DRT Gietvloeren, namelijk de lichte gietvoer die in alle ruimtes op de benedenverdieping is gegoten.

Lichte beleving

De beleving bij binnenkomst is meteen een oase aan licht. De grote raampartijen zijn daar voornamelijk verantwoordelijk voor. Daarnaast zijn de witte muren van de riante villa ook een grote beslissende factor voor deze beleving. De gietvloer is in dit geheel de kers op de taart. Het mooie van deze vloer is dat hij nergens onderbroken wordt, waardoor je bijna een steriel effect krijgt van de ruimtes. De keuken, de living, maar ook zeker de badkamer: alles oogt schoon en opgeruimd doordat is gekozen voor een minimale inrichting met een vloer in dezelfde stijl.

Gietvloer, Strak, Exclusief, interieur

Kwaliteit en duurzaamheid

DRT staat bekend om het leveren van unieke gietvloeren. Innovatie is een van de belangrijkste speerpunten voor het bedrijf. De eerste gietvloer werd al gelegd in 1987 en heeft sindsdien zijn toetreden gemaakt op de design woonmarkt. Daarnaast was DRT ook de eerste organisatie in de Benelux met een eigen serviceafdeling voor onderhoud en schadeherstel. De vloeren van DRT zijn van zeer hoge kwaliteit, zodat hij ook ontzettend lang mooi blijft. Het harde materiaal is absoluut niet schadegevoelig en blijft perfect van kleur. Die garantie krijg je!

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Liesbet Goetschalckx & Hendrik Blegs

____

____

Meer projecten bekijken van DRT Gietvloeren?