De nieuwe Mambo lounge-collectie van Royal Botania

Royal Botania

Harde lijnen, kil staal en kale stoelen; gelukkig kan het tegenwoordig anders en is buitenmeubilair net zo comfortabel en stijlvol als binnen meubilair. Een goed voorbeeld daarvan is de Mambo lounge-collectie van Royal Botania. Deze collectie kenmerkt zich door zachte rondingen, warm hout en luxueuze kussens. Wanneer je plaats neemt zal jij je in een oase van rust wanen. Even vergeet je alle dagelijkse beslommeringen en kun je genieten van de heerlijke zon.  

Nieuwe lounge-collectie 

Royal Botania staat voor outdoordesign van topkwaliteit. De Mambo lounge-collectie kenmerkt zich dan ook door rustgevende kleuren, een vleugje bohemian en een ongekende luxe. Doordat de loungeset een frame van hout gekregen heeft gaat het meubilair volledig op in ieder tuindesign. Het natuurlijke materiaal is gecombineerd met luxe kussens die je onderuit laten zakken. De tuinset is dan ook perfect voor gelegenheden met vrienden, borrels of een heerlijk ontbijt. Mambo combineert naadloos comfort, luxe en veelzijdigheid. Kies bijvoorbeeld voor een knusse tweezitter en combineer dit met de mooie lage tafel en een heerlijke buitenruimte is realiteit. 

Een persoonlijke touch 

De nieuwe collectie van Royal Botania is verkrijgbaar in wel meer dan 74 verschillende stoffen in een breed palet aan kleuren en texturen. Hierdoor is het mogelijk om de meubels volledig naar eigen wens vorm te geven en te voorzien van een persoonlijke touch. Bovendien kun je, wanneer een houten frame je toch niet zo aanspreekt, ook gaan voor het stalen frame. Jouw wensen en de esthetiek zullen dan ook ongetwijfeld samenvloeien en optimaal comfort bieden. 

Meer over Royal Botania 

Royal Botania staat bekend om het ontwerpen van iconische, luxe tuinmeubilair voor veeleisende klanten. Door alleen maar gebruik te maken van materialen van hoge kwaliteit en dit te combineren met topvakmanschap, produceert het bedrijf opvallend buitenmeubilair. Deze Mambo lounge-collectie is daar het perfecte voorbeeld van. Met hun producten weten ze dan ook menig buitenruimte te verrijken.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 06-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van

Fotografie: Royal Botania