De multifunctionele poef is terug van weggeweest

BOREK parasols | outdoor furniture

Als we naar de woontrends van 2022 kijken zien we dat bepaalde meubelstukken een comeback maken. Een daarvan is de poef. Hoewel de poef nooit helemaal weg was, is 2022 hét jaar waarin je de poef weer in de huiskamer kunt zetten. En daar niet alleen, want de moderne multifunctionele poef van Borek is de perfecte aanvulling voor jouw tuinmeubilair. 

Poef, BOREK, The Art of Living

Tijdloze designlook

Geen stijlvolle poef om enkel je voeten op te laten rusten, maar een multifunctioneel meubelstuk. Dat is de poef anno 2022. De Cusano poef van Borek heeft een tijdloze designlook die bij ieder tuinontwerp past. Door de subtiele verspringing onderaan de poef, ziet de poef er bovendien erg stijlvol uit op het terras of in een andere buitenruimte. 

Twee formaten van de Cusano poef

Bij een poef denk je misschien aan een klein rond blok dat je gemakkelijk kunt verschuiven. Hoewel dat het gemakkelijke verschuiven zeker klopt, is de Cusano poef ook in een ander formaat verkrijgbaar. Naast een smal formaat van 40 centimeter is er namelijk ook een brede poef van 80 centimeter. Verder is de poef verkrijgbaar in een mooie zachte bruine kleur en in de beige kleur warm shell. Zo is er ongetwijfeld een poef die bij jouw tuin past.

Poef, BOREK, The Art of Living

Zet de poef ook eens buiten neer

Doordat de Prato-stof van Borek weersbestendig is, kun je deze poef ook prima buiten laten staan. De stijlvolle designpoef is een handige uitbreiding van de loungeset buiten en is te gebruiken als extra zitplek of bijzettafel. Bovendien berg je de poef gemakkelijk weer op omdat het meubel weinig ruimte inneemt. Kortom: de poef is in 2022 een echte must-have.  

 

Editor: Media team

Datum: 02-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living