• Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

De mooiste thuissauna! | Alpha Industries  

Wellness@home van Alpha Wellness Sensations betekent modulair ontwerp met onbeperkte mogelijkheden en het eenvoudigste model voor installaties. De duurzaamheid, functionaliteit en hoogwaardige materialen in de context van de esthetiek creëren een eenvoudige hedendaagse wellnessruimte in jouw achtertuin. De voorwanden, zijwanden en de deur zijn gemaakt van dubbellaags veiligheidsglas in een aluminium frame. De structuur is gemaakt van gelast staal. En het mooie van alles is dat dit systeem voor een thuissauna ruimte biedt aan drie modules die je nagenoeg helemaal zelf kan kiezen! 

Water, stoom en warmte 

Deze thuissauna bestaat dus uit drie modules; twee ervan kunnen zijn wat je wilt: sauna, biosauna, infraroodsauna of hamam, met ergonomisch gevormde bank en ledstrips eronder.  En tussen deze producten vind je altijd een stijlvolle douche met RainSky douchekop. De douche bedekt je met verse regendruppels, hamam geeft je het gevoel in de wolken te zijn, maar in de sauna ga je boven de wolken, waar je kan genieten van een volledige sterrenhemel, ongeacht het weer buiten. Deze drie krachten: water, stoom en warmte, zorgen voor essentiële stressverlichting voor je lichaam en geest. 

Meer over Alpha Industries 

Natuurlijk maakt Alpha nog veel meer dan deze compacte thuissauna. Los van het maatwerk levert Alpha Industries een compleet wellnessassortiment in alle prijsklassen. Elke leverancier of plaatser van zwembaden of spa’s kan bij Alpha terecht voor een hele reeks van producten. Dat assortiment is enorm ruim: sauna’s, bio-sauna’s, infrarood, hammams, stoomcabines, zoutgrotten, combisauna’s, zonnebanken, ijsmachines, collageenapparaten, sauna- en infraroodbarrels, sneeuwkamers, belevenisdouches, rustruimtes, ligbedden, voetenbaden, afkoelbaden… Vanaf het moment dat het in een wellness past, hebben zij het in hun gamma! 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

 ____

 

 

luxe badkamer, alpha industries, wellness, homespa, ontspanning

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?