De Maatwerker

Nick Van Kranenburg is al bijna 10 jaar de drijvende kracht van De Maatwerker. Dankzij zijn ondernemingszin en scherp oog voor opportuniteiten transformeerde hij zijn eenmanszaak in een mum van tijd tot het bloeiend en groeiend interieurbedrijf dat De Maatwerker vandaag de dag is.

Projecten van De Maatwerker

Informatie over De Maatwerker


slider1
slider2
slider3
previous arrow
next arrow

Het team

Dankzij de 10 jaar kennis en ervaring in interieurbouw verheft het team van De Maatwerker iedere dag de grenzen van het gangbare tot het uitzonderlijke. Passie en talent zitten in het DNA van De Maatwerker. Het verbindt het sterke en dynamische team dat achter De Maatwerker verschuilt zit.

De Maatwerker kan enkel zijn wie ze zijn en doen wat ze doen dankzij de tomeloze inzet van het team. De medewerkers – van verkoop tot productie, van planners tot plaatsers – leggen één voor één de fundamenten om het interieur van uw dromen op te bouwen. Het team is als de raders van een Zwitsers horloge op elkaar ingespeeld, waardoor iedere opdracht foutloos uitgevoerd kan worden binnen de voorziene tijd.

Vakmanschap

Het hoogste goed van De Maatwerker is het vakmanschap. Iedere dag opnieuw verlegt het bedrijf de grenzen om de klant te verbluffen en te verrassen met interieurinrichting van het hoogste niveau vakmanschap. Alle puntjes worden uitgedacht en uitgetekend, nog voordat er één plank wordt aangeraakt. Met een unieke mix van exclusieve materialen, inzichten en innovatieve technieken biedt De Maatwerker vakmanschap ver voorbij de standaard. Door deze nieuwe inzichten en innovatieve technologieën te integreren in het maatwerk overstijgt De Maatwerker de standaard en begeeft het bedrijf zich op nieuwe paden. De Maatwerker creeërt ‘a new way of living’ waar de versmelting van techniek, vakmanschap en esthetiek resulteert in verbluffende interieurs, ongezien en ongeëvenaard.