slider1
slider2
slider3
previous arrow
next arrow

De Maatwerker

Nick Van Kranenburg is al bijna 10 jaar de drijvende kracht van De Maatwerker. Dankzij zijn ondernemingszin en scherp oog voor opportuniteiten transformeerde hij zijn eenmanszaak in een mum van tijd tot het bloeiend en groeiend interieurbedrijf dat De Maatwerker vandaag de dag is.

Het team

Dankzij de 10 jaar kennis en ervaring in interieurbouw verheft het team van De Maatwerker iedere dag de grenzen van het gangbare tot het uitzonderlijke. Passie en talent zitten in het DNA van De Maatwerker. Het verbindt het sterke en dynamische team dat achter De Maatwerker verschuilt zit.

De Maatwerker kan enkel zijn wie ze zijn en doen wat ze doen dankzij de tomeloze inzet van het team. De medewerkers – van verkoop tot productie, van planners tot plaatsers – leggen één voor één de fundamenten om het interieur van uw dromen op te bouwen. Het team is als de raders van een Zwitsers horloge op elkaar ingespeeld, waardoor iedere opdracht foutloos uitgevoerd kan worden binnen de voorziene tijd.

Vakmanschap

Het hoogste goed van De Maatwerker is het vakmanschap. Iedere dag opnieuw verlegt het bedrijf de grenzen om de klant te verbluffen en te verrassen met interieurinrichting van het hoogste niveau vakmanschap. Alle puntjes worden uitgedacht en uitgetekend, nog voordat er één plank wordt aangeraakt. Met een unieke mix van exclusieve materialen, inzichten en innovatieve technieken biedt De Maatwerker vakmanschap ver voorbij de standaard. Door deze nieuwe inzichten en innovatieve technologieën te integreren in het maatwerk overstijgt De Maatwerker de standaard en begeeft het bedrijf zich op nieuwe paden. De Maatwerker creeërt ‘a new way of living’ waar de versmelting van techniek, vakmanschap en esthetiek resulteert in verbluffende interieurs, ongezien en ongeëvenaard.

 

____

Meer projecten bekijken van De Maatwerker?

  • |
  • |

 

Luxe interieur

Langs een drukke steenweg geeft een discrete poort toegang tot een lange oprit, in boogvorm aangelegd. Aan het eind hiervan wordt de bezoeker verrast door een smaakvol gerenoveerde villa uit de jaren vijftig, ooit de woonst van een universiteitsprofessor. Zowel de villa als het losstaande gastenverblijf en poolhouse zijn genesteld in een fenomenale glooiende parktuin van 2,5 ha. Het contrast met de drukke straatzijde kan niet groter zijn.

Strak interieur

Na twintig jaar besloot Luc Callant zijn villa te renoveren en uit te breiden. Verhoging van het wooncomfort stond voorop, maar tegelijk moest het huis een toonbeeld worden van waartoe zijn bedrijf in staat is. De bouwheer en de bouwer in hem stelden elkaar steeds hogere kwaliteitseisen, met een strak interieur als verrassend mooi resultaat.

Modern landelijk

De kap is van riet, de onderkant van glas en beton. De bovenkant biedt een uitstraling van ouderwetse landelijkheid, de onderkant van modern comfort. Het is duidelijk dat de architect, van de bouwheer de opdracht heeft gekregen het beste van twee werelden te combineren in één villa tot een modern landelijk eindresultaat.

Een interieur op maat

Het architectenbureau stond tevens in voor het interieurontwerp. De Maatwerker verzorgde de uitvoering en afwerking binnenin. Het resultaat is een strakke afwerking en een interieur op maat.

 

De Maatwerker

De Maatwerker


“Wij openen een wereld waar wensen en werkelijkheid elkaar ontmoeten”

___

Contactgegevens:

  • De Maatwerker
  • ’t Walletje 115
  • 8300 | Knokke-Heist (BE)


Web editor: Media team     |

Datum: 19 | okt | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

visitekaartje_Simoni

Simoni Jennen


Inrichting en architectuur van privéwoningen, musea, hotels, showrooms en ateliers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!