raamdecoratie kinderkamer, the art of livingm jasno

  • JASNO
  • Lange voren
  • 5521 DC Eersel

De juiste raamdecoratie voor de kinderkamer | JASNO

De kinderkamer moet natuurlijk het mooiste kamertje in huis zijn, want je kleine trots verdient alleen het allerbeste! Van rotan accessoires en unicorns tot een sfeervolle kleur op de muur, niets is te gek en alles mag. Na een dag vol indrukken is het belangrijk dat de slaapkamer van je kind ook een oase van rust vormt. Het kan vanwege de vele opties voor ouders lastig zijn om de juiste raamdecoratie te kiezen. Want wat is nu het meest geschikt voor de kinderkamer? JASNO vertelt je graag wat mogelijk is en de bijbehorende voordelen van het soort decoratie.   

raamdecoratie kinderkamer, the art of livingm jasno

Verduisteren van kinderkamer

Met stip op nummer 1 staat raamdecoratie die de baby- of kinderkamer daadwerkelijk kan verduisteren. Vooral bij baby’s en jonge kinderen is dat een echte must. Kinderen slapen beter als de kamer goed donker is en leren hierdoor ook sneller een dag- en nachtritme aan. Natuurlijk is het leuk om raambekleding in een vrolijke kleur te kiezen voor de kinderkamer, toch is dit misschien niet de meest verstandige keuze. Het maakt de kamer vaak druk en hoe lichter de kleur hoe moeilijker het verduisteren is. De JASNO folds van geweven papier met stoere, houten latten vormen niet alleen het neusje van de zalm onder de vouwgordijnen, ook voor de kinderkamer is deze raamdecoratie perfect. Je kunt namelijk kiezen uit drie verschillende transparanties waaronder een black-out versie. Ideaal voor het verduisteren van de kamer. 

Shutters voor luxe look

Wil je echt indruk maken met een stijlvolle baby- of kinderkamer, denk dan eens aan het toepassen van Primewood shutters. Een wauw-effect gegarandeerd! JASNO shutters geven direct een luxe look & feel aan de kinderkamer. De shutters worden perfect op maat gemaakt en vormen daardoor ook meteen de oplossing voor ramen met een speciale vorm. Wil je de kinderkamer een meer landelijke uitstraling geven, dan kies je eenvoudig voor shutters met een kleinere lamelmaat en met bedieningsstokje. Creëer je liever een moderne look, dan zijn silent view shutters met lamelmaat M of L beter geschikt. Met shutters slaapt je kind pas echt in stijl! En ook shutters verduisteren de kamer prima. En niet onbelangrijk: shutters houden in de zomer de warmte buiten waardoor je kleine spruit heerlijk koel kan slapen. 

raamdecoratie kinderkamer, the art of livingm jasno

Magisch lichtspel met houten blinds

Ouders weten dat raamdecoratie natuurlijk geen garantie is voor een goede nachtrust, maar het helpt wel een heleboel. En hecht je waarde aan een smaakvolle inrichting van de kamer van jouw kleintje, denk dan ook een aan luxe houten jaloezieën. JASNO blinds (jaloezieën) geven de kamer direct een strakke en toch sfeervolle uitstraling. En bovendien zijn ze ook nog eens zeer praktisch. De lamellen zet je heel eenvoudig in de juiste stand zodat het licht precies zo de kamer inschijnt zoals jij dat wilt. Goed om te weten: elke jaloezie van JASNO is voorzien van kindvriendelijke bedieningskoorden. Wel zo veilig in de kinderkamer! Eerlijk is eerlijk, de juiste raamdecoratie voor de kinderkamer is ontzettend belangrijk!

raamdecoratie kinderkamer, the art of livingm jasno

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: JASNO

____

____

Meer projecten van JASNO bekijken?