De huislift trends van 2022 

Verolift

Huisliften zijn tegenwoordig in allerlei soorten en maten te verkrijgen, hiermee wordt ingespeeld op het feit dat liften steeds populairder zijn geworden. Daarnaast zijn de huisliften van tegenwoordig erg veilig en eenvoudig in gebruik. Ze zijn dus perfect om een toekomstbestendige woning mee te creëren. Een huislift maakt toegankelijkheid en comfort echt onderdeel van het interieur. Doordat er steeds vaker voor de installatie van een huislift wordt gekozen, zijn er trends te herkennen. De lifttrends van 2022 zet Verolift graag voor je op een rij.

huislift, liften, luxe huis, The Art Of Living

Duurzaamheid

Kies je voor een lift om daarmee de woning toekomstbestendig te maken, dan wil je er natuurlijk ook heel lang gebruik van kunnen maken. Voorheen werd vaker voor een kwalitatief minderwaardige lift gekozen, door budgetoverwegingen. Echter valt de keuze, in 2022, resoluut voor duurzaamheid. Een veilige lift met zo min mogelijk storingen en een strak design is nu gewenst.

Energiezuinig

Ecologie is een thema dat ook een steeds belangrijkere rol gaat spelen binnen de liftenbranche. Om energie te besparen wordt vaker gekozen voor liften met een zuinige aandrijving. De gearless aandrijving staat voor de nieuwste technologieën op het gebied van ecologie. Dit is een elektrische aandrijving die werkt met een magneetmotor. Hierdoor verbruikt de lift minder stroom zowel in stand-by modus als in gebruik.

Personaliseren

Levenslang wooncomfort staat voor levenslang genieten, daarom is het design van de lift ook erg belangrijk. Een huislift wordt steeds vaker gepersonaliseerd. De mogelijkheden zijn eindeloos; bepaal de kleur van de wanden, realiseer speciale verlichting of kies voor een fotowand, in 2022 kan het allemaal.

Passend advies

Tot slot blijken klanten op het gebied van liften steeds kritischer. Ze willen producten uittesten in een showroom, de lift volledig uitgetekend zien en ze verwachten van de aanbieder dat zij het product door en door kennen. Liftadviseurs zullen dus een stapje extra moeten doen om het beste advies te kunnen geven.

Over Verolift 

Verolift is een bedrijf dat zich maar al te goed bewust is van deze trends en werkt daardoor op maat met haar klanten. Ze houden rekening met persoonlijke smaak, geven deskundig advies en zorgen voor goede begeleiding. Zodat de klant de ideale lift eenvoudig weet uit te kiezen.  

Editor: Media team

Datum: 08-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Verolift