De Hofmeesters

We zijn een ontwerpbureau voor het modaal + segment. Waarin we ons niet onderscheiden door een stijl of handtekening. We luisteren goed naar de opdrachtgever en combineren de wensen en ideeën tot een samensmeltende groene oase, waarin rust en eenvoud onmisbaar zijn en waar alles een logische of functionele plek krijgt. Het begint met een goed gesprek waarin we goed luisteren naar de wens en dat gekoppeld met onze expertise en ervaring maakt ieder plan uniek. Net zoals de wensen van onze klanten de omgeving waarin het staat.

Projecten van De Hofmeesters

Informatie over De Hofmeesters


DeHofmeesters_8
DeHofmeesters_3
DeHofmeesters_7
DeHofmeesters_9
DeHofmeesters_2
DeHofmeesters_6
DeHofmeesters_4
DeHofmeesters_5
DeHofmeesters
DeHofmeesters_1
previous arrow
next arrow

Een groene oase, waarin rust centraal staat

Naast onze particulieren tuinen ontwerpen we ook landgoederen centrumplannen en ontwikkelen wij woonwijken een breed pakket waarin we te maken hebben met veel verschillende opdrachtgevers van particulieren tot bedrijven en overheden. 

Onze plannen, ontwerpen zijn stuk voor stuk groen en sfeervol. Of het nu gaat om een tuin in vierkante meters en of buitenruimte in hectaren niks is ons te gek. Wij werken op een duurzame en het liefst zo klimaatvriendelijk manier waarin we de biodiversiteit versterken. 

Misschien zien we de tuin minder als sieraad maar gaan we voor de echte waarde die we toekennen aan een gebied of omgeving. Daar wordt toch iedereen blij van! Groen heeft immers een positief effect op de gezondheid.  

De foodprint die we achterlaten moet zo minimaal mogelijk zijn dat staat centraal in onze creaties. “ Het groen moet het doen”  

Uiteraard laten we groen-natuur in contact komen met architectonische lijnen en details waardoor ze elkaar zullen versterken.