Abloom Lush Lodge, Zuid Afrika, estates, vastgoed, te koop
Abloom Lush Lodge, Zuid Afrika, estates, vastgoed, te koop
Abloom Lush Lodge, Zuid Afrika, estates, vastgoed, te koop
Abloom Lodge | De Heeren van Goede Huizen
Abloom Lodge | De Heeren van Goede Huizen
Abloom Lodge | De Heeren van Goede Huizen
previous arrow
next arrow
  • Jurgen Wilms
  • Stratemsedijk 27
  • 5611 NB Eindhoven
  • Tel: +31 (0) 40 21 84 015

Jurgen Wilms | De Heeren van Goede Huizen

Vastgoed & Estates | Abloom Bush Lodge Zuid Afrika

Wij, De Heeren van Goede Huizen, zijn geen makelaars, maar we zien onszelf liever als ‘woningmarketeers’. Naast de gebruikelijke presentatie op Funda hebben we meer creatieve marketingintrumenten ter beschikking. De keuze van deze middelen wordt specicifiek afgestemd op de situatie, om uw huis op de kaart te zetten. Daarna ontzorgen wij u ook graag in het vervolgtraject. En dan is het tijd om de slingers op te hangen! Welkom bij De Heeren van Goede Huizen.

Diamantmijn

De schitterende Abloom Bush Lodge and spa retreat is een estate gelegen in Cullinan Zuid Afrika. Cullinan is een klein romantisch diamant dorpje waar erg veel touristen zich scharen om er de zeer beroemde, nog steeds opererende diamantmijn te bezoeken en eventueel de bijzonder geslepen diamanten te kopen. Abloom Lodge ligt in een beschermd natuurreservaat en staat bekend om de ruim 350 soorten vogels. Rondom het estate zijn er veel ‘Game’ mogelijkheden, in Cullinan is een golfbaan verder biedt de omgeving watersport faciliteiten en is er een Zip-line Adventure park. Daarnaast kan men in de directe omgeving een Lion walk beleven, paardrijden etc. Tevens ligt er een Game park in de buurt waar de Big 5 te bezichtigen valt.

De exclusieve guest chalets en de bijgebouwen.
Het estate ligt ongeveer op 17 km buiten het pitoreske dorpje in het fantastische Afrikaanse Bushveld en slechts 5 kwartier van Johannesburg; O.R. Tambo Airport. De lodge bestaat uit 4 luxe chalets van ieder 72m2 met een volledig ingerichte keuken, living met openhaard, slaapruimte en grote badkamer met dubbele douche, toilet en groot ligbad. Vervolgens heeft elk chalet haar volledig privé buitendeck met verwarmd plungepool, grote openhaard, buitendouche en veel ruimte om van de bijzondere natuur en rust te kunnen genieten.

Royale Master lodge
Tevens is er de royale Master lodge van 300m2. Hierin is gevestigd een kantoor, keuken, bar en restaurant, laundry en opslag. Achter de keuken is een grote kruiden- en groentetuin.

Abloom Lush Lodge, Zuid Afrika, estates, vastgoed, te koop

Alle projecten van De Heeren van Goede Huizen zien?

 


De Heeren van Goede Huizen, Abloom Bush Lodge, Zuid Afrika, Te koop

Jurgen Wilms 


“Wij zijn geen makelaars, maar we zien onszelf liever als woningmarketeers.”