kokendwaterkraan, quooker, keuken, the art of living

  • Quooker
  • Ambachtsstraat 15
  • 2390 Malle

De enige echte kokendwaterkraan | Quooker

De theedrinker is esthetisch gezien vaak maar slecht af. Een waterkoker op je aanrecht is functioneel, maar niet aantrekkelijk. En een ingebouwd apparaat is esthetisch al een grote stap in de goede richting, maar een apparaat neemt altijd veel tijd in beslag voor het aangaan en opwarmen. De meest functionele oplossing die ook nog eens 100% esthetisch is weggewerkt is de kokendwaterkraan van Quooker. Je hebt instant kokend heet water zonder dat je daar een ingewikkelde handeling voor hoeft te verrichten die tijd kost. En het verhaal wordt beter: tegenwoordig kan je ook bruiswater uit je keukenkraan toveren!  

Alles voor gemak

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir in het kastje eronder.Het water wordt constant verhit door het reservoir dat dichtbij zit. Daarom is het hete water meteen beschikbaar. Door de ring aan de kraan zelf in een bepaalde positie te plaatsen doe je een beroep op het hete water; veilig, energiebesparend en een groot gemak! Wens je ook gekoeld gefilterd (bruis)water? CombineerjouwQuooker dan met een CUBE. Al hun modellen zijn verkrijgbaar in diverse finishes. Stel online of in de showroom jouwQuooker samen om te kijken welkkokendwatersysteemhet beste bijjoupast. Hierbij krijg je meteenook een eerste prijsindicatie zodat je weet waar je aan toe bent.

kokendwaterkraan, quooker, keuken, the art of living

Virtuele showroom

Om de huidige uitdagingen het hoofd te bieden hebben ze bij Quooker nu ook een digitaal alternatief voor een fysiek bezoek:de virtuele showroom. Via een persoonlijk gesprek of tijdens een groepssessie leggen zij jegraag alles uit over hun unieke kokendwaterkraanZe nemenjevia verschillende camera’s mee in de showroom, latenjeheel het assortiment van kranen zien, demonstreren live de werking van het systeem en leggen nog eens stap voor stap de voordelen uit. Een afspraak boeken hebben ze zo eenvoudig mogelijk gehouden: klik op dezelinkenselecteereen datum en tijdstip dat in jouw agenda past.Je ontvangt als bevestiging een mail met een link die jou toegang zal geven tot de online afspraak.Een collega van Quooker staatjoudan graag te woord om alles door te lopen en aljouwvragen te beantwoorden. Ideaal! 

kokendwaterkraan, quooker, keuken, the art of living

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Quooker

____

____

Meer projecten van Quooker bekijken?