De Anywhite deur van Anyway Doors

Anyway Deurconcepten

Sinds een aantal jaren is Anyway Doors specialist op het gebied van binnendeuren. De producten van het bedrijf worden op volledig op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Keer op keer weet het bedrijf de ideale deur samen te stellen door modulaire componenten te combineren tot een volledig afgewerkt eindproduct. De deuren van Anyway Doors kenmerken zich allemaal door een strak lijnenspel, maatwerk en een geavanceerde techniek. Dit bewijst deze nieuwe deur waarbij zowel het deurblad als de blokomlijsting in de kleur Snow White zijn afgewerkt.  

De Anywhite deur 

De nieuwe deur gaat bij de naam Anywhite. Deze deur is anders dan de andere deuren van het bedrijf. Normaal gesproken zijn alle deuren volledig te personaliseren, maar nu worden de profielen standaard gepoedercoat in plaats van geanodiseerd. Dit maakt een witte afwerking mogelijk. Het basisframe bestaat dan ook uit aluminium met een satijnglans door de unieke kleur Snow White. De kern van de deur is milieuvriendelijk en is gemaakt van teruggewonnen materialen op basis van piepschuim. Om de deur netjes en strak af te werken werd gekozen voor Resopal Massiv. Dit materiaal is uiterst stabiel, vochtafstotend en goed schoon te houden. Hierdoor zal de deur extra lang zijn esthetische waarde behouden.  

Esthetiek en functie  

Deze deur wordt geplaatst met een minimalistische inbouwgreep, de IBHG VXS. Deze inbouw komt het strakke ontwerp van de deur alleen maar ten goede. Het zorgt ervoor dat het geheel tot in de kleinste details klopt. Het deurblad aan de kopse kanten en de sluitprofielen zorgen daarvoor. Bovendien dragen ze bij aan een goede akoestische en thermische afdichting. Al met al is het dus niet alleen een prachtige, maar ook een enorm functionele deur. De Anywhite kan dan ook haast niet ontbreken in een modern of minimalistisch interieur.  

 

Editor: Media team

Datum: 24-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Anyway Doors