Dauby Deurbeslag, meubelbeslag

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem / Antwerpen

Dauby presenteert Fama Artwork

Creëer je klink, greep of meubelknop op maat

Exclusief maatwerk!
De Fama Artwork collectie, is een maatwerk collectie die je volledig zelf kan samenstellen. Artwork staat voor de perfecte mix tussen technologische kennis en ambachtelijk handwerk waarin de drie criteria van een kunstwerk in verweven zijn: harmonie, intensiteit en continuïteit. De toegevoegde waarde van de ontwerper maakt het verschil! Het evenwicht tussen machinale en ambachtelijke productie door zandgieten staat centraal bij Fama Artwork collectie.

Creëer je klink, greep of meubelknop op maat
In samenspraak met de klant wordt het deur-, raam- en meubelbeslag volledig op maat gemaakt, zelfs voor de kleinste hoeveelheden. Er wordt gewerkt met materialen zoals brons, messing en aluminium. Het ontwerp, de afmeting, het materiaal en de afwerking worden volledig door jou bepaald! Naargelang de noden van de klant en de afwerking van het product zal de wisselwerking tussen machinale versus ambachtelijke productie bepaald worden. De collectie werd speciaal gecreëerd voor ontwerpers en architecten die flexibiliteit en maatwerk willen om hun ontwerp om te vormen tot exclusieve producten.

 

 


Dauby Deurbeslag, meubelbeslag

Dauby | Boomstamvloeren


Dauby is importeur van exclusief deur-, raam-, en meubelbeslag uit Europa. Omdat we steeds inspelen op jouw behoeftes, hebben we de collecties uitgebreid met een groot aanbod aan badkamer- en keukenaccessoires, metalen tegels, gordijnaccessoires en geurdispensers.
__
Meer informatie over Dauby?