DAUBY, deurbeslag, meubelbeslag
DAUBY, deurbeslag, meubelbeslag
DAUBY, deurbeslag, meubelbeslag
DAUBY, deurbeslag, meubelbeslag
DAUBY, deurbeslag, meubelbeslag
DAUBY, deurbeslag, meubelbeslag
DAUBY, deurbeslag, meubelbeslag
DAUBY, deurbeslag, meubelbeslag
DAUBY, deurbeslag, meubelbeslag
DAUBY, deurbeslag, meubelbeslag
previous arrow
next arrow
DAUBY | STUK VALSE RAAMPOMPEN "PHT" VEROUDERD IJZER
Slider

Dauby | Deurbeslag

Voor exclusief raam- en deurbeslag ben je bij Dauby aan het juiste adres! Naast raam- en deurbeslag heeft deze specialist ook een groot assortiment aan badkamer- en keukenaccessoires, metalen tegels, gordijnaccessoires en geurdispensers. Doordat de combinatie van deze producten kan er een totaalpakket worden aangeboden. Zodat het interieur in dezelfde stijl kan worden opgeleverd.

Italiaans deurbeslag

Ieder product heeft zijn eigen unieke uitstraling. Dit komt doordat ze werken met natuurlijke materialen en metalen. Daarnaast zijn de producten ook duurzaam en recycleerbaar! Ook design is een groot onderdeel van het aanbod. Het design is tot stand gekomen door het traditionele Italiaanse invloeden te combineren met de innovaties van het heden.

Vakkundig advies op maat

Naast hoogwaardig kwaliteit, staat service ook hoog in het vaandel.  Samen met stylisten en professionals wordt er een vakkundig advies gegeven. Of het nou gaat om een woning, restaurants, showrooms of zakelijke opdrachtgevers voor alle vragen is dit de specialist!

___
Meer woningen met raam- en deurbeslag van Dauby zien?

 

 

Godheid in Frankrijk

In samenwerking met wereldberoemde architect Pieter Porters werd een prachtig kasteeltje volledig gerenoveerd. Het klassieke raam- en deurbeslag past naadloos in de middeleeuwse stijl van het interieur.

Woonhuis fungeert als showroom

Een showroom is toch anders dan een woning. Daarom is er in samenwerking met van Den Stal een woonhuis omgetoverd tot showroom. Het leuke aan dit huis, alles wat je ziet kan worden geleverd en is dus te koop!

Wonen in eigen vakwerk

De typische Belgische woning is voorzien van vele stalen kozijnen en deuren. Het deurbeslag is geleverd door Dauby en geeft een stoere en industriële touch aan het huis.

‘Eigen dorp’ in oase van groen

Ook in de stoere en moderne stijl heeft het bedrijf hang & sluitwerk dat past bij de stijl. Het geeft de woning een industriële look.

Relais du Monti

De karakteristieke woning in het hart van de Hoge Ardennen staat het buitenleven centraal. In het interieur van de woning zijn klassieke elementen en materialen gebruikt om een historische uitstraling te creëren.

Huis Parein | Patrick Retour

De voormalige koekjesfabriek werd omgetoverd tot een prachtig woonhuis. Het huis is volledig ingericht met het aanbod van de specialist. In dit gebouw zijn het de unieke details die karakter en sfeer creëren in de woning.

Historisch herstel

De woning aan de Belgische kust heeft een complete renovatie ondergaan en is momenteel te huren! In de ruimtes heerst een landelijke sfeer en het hang & sluitwerk van Dauby past daar perfect bij!

Interieur project Paul Rijs

Een echte eyecather in dit gebouw zijn de licht, bronzen tegels tegen de wand in de keuken. Het contrast van de opvallende tegels met de eenvoudige keuken, is fenomenaal. Ook het raam- en deurbeslag in de woning geven de woning een stoere en industriële uitstraling.

Engelse cottage met eiken gevelbeplanking

Het interieur van deze woning klopt tot in de kleinste details! De Engelse typische huiselijke invloeden zijn samengegaan met de stoere en landelijke elementen van het huis.

 

Dauby, Deurbeslag, luxe klinken, exclusieve klinken, italiaanse klinken, luxe deurbeslag, the art of living

Holger Nielsen & Annie van Ingelgem


“Dauby laat zich inspireren door een belangrijk keerpunt in de geschiedenis; namelijk de overgang van het traditionele naar de moderniteit.”

 

___

Contactgegevens:

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem / Antwerpen

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 08 | feb | 2018


Tags: , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

RAW Stones, natuurlijke vloer, stenen vloer

RAW Stones


RAW Stones combineert de uitstraling van originele natuurlijke stenen wordt met de voordelen van een moderne vloer…

VEJA Badkamers, luxe badkamer, badkamer renovatie

VEJA Badkamers


VEJA Badkamers realiseert prachtige, luxe badkamers waar je jouw moment van rust kunt pakken…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!