Daglicht | Van Eyck schutters, the art of living

  • Van Eyck shutters
  • Postbus 52
  • 3900 Pelt
  • Contact:
  • Tel.: +32 11 92 29 23
  • E-mail: info@vaneyckshutters.com

Daglicht of dag licht? Aan jou de keuze! | Van Eyck shutters

Al wat leeft, heeft daglicht nodig. Het is bekend dat daglicht een gunstige invloed heeft op onze gezondheid en gemoedstoestand. Hoe fijn zou het dan zijn om binnenshuis tot in detail de lichtinval te kunnen regelen? Met Van Eyck shutters kan dat!

Shutters zijn de enige vorm van raamdecoratie waarbij tot in detail de gewenste sfeer en lichtinval te bepalen zijn. Kantel de lamellen zodat daglicht volop kan binnenstromen of zet ze deels open voor een genuanceerde lichtinval en meer privacy. Door het sluiten van de shutterlamellen hou je daglicht grotendeels buiten en creëer je een behaaglijk gevoel van geborgenheid.

Daglicht | Van Eyck schutters, the art of living

Houten shutters als natuurlijke sfeermaker

Hout heeft altijd onderdeel uitgemaakt van woninginrichting. Of dit nu in de vorm van een houten vloer, meubels of decoratieve items is. Er zullen weinig interieurs zijn waarin er geen hout voorkomt. Naast dat het voor vele toepassingen geschikt is, straalt hout warmte uit en is het van nature een absolute sfeermaker binnen elke woonstijl. Houten shutters in een beitstint zijn dan ook een prachtige oplossing voor raamdecoratie die uitblinkt in zowel functionaliteit als in esthetiek.

Daglicht | Van Eyck schutters, the art of living

Daglicht | Van Eyck schutters, the art of living

Beken kleur met Van Eyck shutters

Elke woonstijl is anders en dankzij het ruime aanbod in kleuren en mogelijkheden van Van Eyck shutters is er altijd een perfect passende kleur shutters te vinden. Hoewel lange tijd shutters in wittinten de boventoon voerden, zijn zwarte shutters en beitskleur shutters inmiddels aan een ware opmars bezig. Bij dit interieur maken de houten plafondbalken een belangrijk deel uit van het interieur. De robuuste balken in een authentieke houttint definiëren de ruimte. Shutters in een bijpassende, karakteristieke beitskleur sluiten hier naadloos bij aan.

Verbindend element

Nieuwsgierig aangelegd? Door de bijzondere architectuur van deze woning is er een subtiel doorkijkje gecreëerd vanuit het thuiskantoor naar de hal. Met het openen van de shutters blijf je op deze manier ook tijdens het thuiswerken in contact met de rest van de woning. Door shutters toe te passen als roomdivider verbind je meerdere ruimtes met elkaar. Zo worden hier de slaapkamer, badkamer en luxueuze walk-in-closet door middel van shutters op vloeiende wijze met elkaar verbonden. Voor alle leefruimtes in deze prachtige woning vormen Van Eyck shutters een bepalende factor voor een optimale en gewenste mate van lichtinval.

 

Tekst: Van Eyck shutters
Fotografie: Van Eyck shutters

___

LOGO

___

Meer projecten zien van Van Eyck shutters bekijken?