Cuprum: de nieuwe collectie exclusieve plantenbakken

Royal Botania

Royal Botania staat bekend om het ontwerpen van exclusief buitenmeubilair. Dit betekent dat zij alleen gebruik maken van materialen van de hoogste kwaliteit en dit combineren met een indrukwekkend design. Hierdoor weet het bedrijf keer op keer strakke, maar opvallende meubelcollecties en andere accessoires te produceren. We laten je dan ook graag kennis maken met de Cuprum collectie. Deze collectie plantenbakken staat voor luxe en rust. Dit houdt in dat je uitgenodigd wordt om te ontsnappen aan het dagelijkse leven en je onder te dompelen in de weelde van de natuur. Daarnaast zal de collectie je aanspreken met zijn ongekende elegantie en verfijning. 

Veelzijdige collectie 

De kracht van de Cuprum Collectie zit hem in de uiterste precisie en aandacht waarmee hij is ontworpen. De plantenbakken roepen een luxueus en exclusief gevoel op, waardoor je jouw tuinparadijs er op uitzonderlijke wijze mee kunt verrijken. De collectie is te verkrijgen in drie prachtige afwerkingen: weathered brass, golden brass en een reeks polyester kleuren. De eerstgenoemde voorziet in een vleugje oudheid en een subtiele elegantie. Kies je voor golden brass dan kies je voor een warme uitstraling en de polyester kleuren zijn een levendig en veelzijdig alternatief.  

Mixen en matchen 

De schitterende plantenbakken zien er niet alleen fenomenaal uit, maar ze bieden ook de mogelijkheid jouw tuin te transformeren tot een dynamische sanctuary. Door de verschillende maten kun je naar wens mixen en matchen. Dit biedt de mogelijkheid om de buitenruimte met de seizoenen mee te veranderen en hem steeds weer een nieuw leven in te blazen. De verschillende groottes waaruit de collectie bestaat laten jou de architect zijn van jouw eigen visie. Dit houdt in dat kleinere opties ideaal zijn voor bloemen en stuikgewas, maar dat je met een grote plantenbak een statementpiece in de tuin kunt plaatsen. Kortom, de plantenbakken zullen hoe dan ook een verrijking zijn van de tuin. 

Editor: Media Team RRO

Datum: 29-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Royal Botania