Culimaat, high end kitchens, keuken, op maat, luxe
Culimaat, high end kitchens, keuken, op maat, luxe
Culimaat, high end kitchens, keuken, op maat, luxe
Culimaat, high end kitchens, keuken, op maat, luxe
Culimaat, high end kitchens, keuken, op maat, luxe
Culimaat, high end kitchens, keuken, op maat, luxe
Culimaat, high end kitchens, keuken, op maat, luxe
previous arrow
next arrow
Slider

Culimaat | High end kitchens

Culimaat is dé specialist als het aankomt op high end kitchens. Twan en Davy Swanenberg, de directie van het Berlicumse bedrijf geloven in de mogelijkheden van materialen. Alles is mogelijk en niets is onmogelijk. Dat is de visie die de twee broers nastreven. Daarom experimenteert het team vaak met materialen zoals hout, staal, titanium, koper, marmer, leer, carbon en glas. Ook Solid Surface, een volgens vele onmogelijk materiaal, hebben de heren naar hun hand gezet.

Exclusieve keukens

Het keukenbedrijf ontwerpt geen keukens, maar speciale ruimtes in de woning waar materialen, licht en vorm samensmelten tot uiterst unieke leefruimtes waar ook nog gekookt kan worden. Dit is al meerdere malen bekroond door diverse prijzen en awards zoals de Wold Kitchen Design Award in 2013, de Kitchen Design Contest UK & Europe en de Dutch Design Award in 2015. Zowel nationaal als internationaal is de organisatie bekend om zijn fenomenale maar vooral unieke keukens. In samenwerking met vooraanstaande architecten zoals Eric Kuster en Bob Manders worden de meest exclusieve keukens ontwikkeld en bovenal gerealiseerd.

___

Meer high end kitchens van Culimaat bekijken?

Landelijke nieuwbouw

Deze prachtige nieuwbouwvilla is ontworpen door Architectenbureau Kabaz. Culimaat realiseerde de bijzondere keuken met wijnkast. De keuken is in deze woning echt het hart van het huis en valt op door de eiken kasten in combinatie met de betonlook aanrechtbladen.

Moderne keuken als grote schakel

In deze woning speelt de keuken een grote rol. Het is de schakel tussen het leven en wonen in het huis. Culimaat heeft hiervoor een bijzonder ontwerp gerealiseerd.

Metropolitan kookeiland

Culimaat realiseerde in samenwerking met Eric Kuster deze prachtige luxe keuken. De op maat gemaakte leefkeuken bevat een prachtig kookeiland met marmeren blad. De keuken is een echte eyecatcher dankzij de aansprekende metropolitan stijl.

Design keuken op maat

Voor deze prachtige villa ontwierp Culimaat een design keuken op maat. De keuken met donkere kasten is een echte eyecatcher. Het marmeren werkblad in combinatie met het donkere hout zorgt voor een stoere uitstraling.

Robuuste keuken op maat

Tussen de mooie Franse Alpen ligt een bijzondere houten chalet. In deze chalet zit een robuuste keuken op maat van Culimaat.

Design keuken in minimalistische villa

In deze minimalistische villa springt de keuken er écht uit. Culimaat heeft de keuken gerealiseerd en heeft gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Moderne keuken in bijzondere villa

Deze villa is een echte eyecatcher. Daar hoort dan natuurlijk ook een mooie moderne keuken bij. Culimaat heeft deze keuken verzorgd.

Exclusieve grijze keuken

Culimaat realiseerde deze exclusieve grijze keuken in deze bijzondere woning. De grijze kleuren uit en interieur komen terug in het grijze marmeren keukenblok, dit zorgt voor eenheid.

Droomkeuken met marmer

Eenheid in de woning, daar zorgt deze prachtige droomkeuken voor. Samen met interieurarchitect Dieter van der Velpen heeft Culimaat deze keuken verzorgd.

Strakke keuken

Dit sfeervolle pand heeft een strakke keuken van Culimaat waar je tegen zegt!

Ongelijk grote keuken

Wat een ruimte! In deze grote keuken heb je genoeg werkplek om te koken, want het fornuis is over de gehele lengte van de woning geplaatst.

Exclusieve keuken

Culimaat realiseerder dit meesterwerk met architect Bob Manders. De exclusieve keuken heeft een prachtig design.

culimaat, high end kitchens, exclusieve keukens, berlicum, the art of living

Twan & Davy Swanenberg


“Wat betreft materiaalgebruik is er eigenlijk maar één basisregel: alles kan, mits het technisch verantwoord is”

 

Culimaat, high end kitchens, exclusieve keukens, the art of living, keukenboer

___

Contactgegevens:

  • Culimaat High End Kitchens
  • De Enst 7
  • 5258 BM Berlicum

 


Web editor: Media team     |

Datum: 13 | mrt | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!