Creëer een lichtplan volgens een nieuwe applicatie  

Tekna

Goede verlichting is van groot belang voor ieder interieur. Want verlichting vormt een sfeer verhogend en praktisch onderdeel van de inrichting. Door een doordacht lichtplan te implementeren in je woning leg je de nadruk op bepaalde elementen en kun je bepaalde functies beter beoefenen. Een bedrijf dat hier het belang van inziet is Tekna. Zij zijn al jaren een gerenommeerd ontwerp- en productiehuis voor authentieke verlichtingsarmaturen. En nu komen zij met iets nieuws, dat zorgt voor optimalisatie van de lichtbeleving; Een AR applicatie.  

Virtuele wereld  

De nieuwe AR applicatie van Tekna maakt het mogelijk om op een nieuwe, opwindende manier verlichting te ontdekken. Er is namelijk erg veel mogelijk op het gebied van licht en ieder interieur heeft andere lichtplan nodig om goed tot zijn recht te komen. Door de applicatie ben je in staat dit te ontdekken. In de applicatie kun je 3D-modellen op ware grootte virtueel in een kamer naar keuze plaatsen. Door deze nieuwe technologie te combineren met de armaturen van Tekna ervaar je licht zoals nooit tevoren. Je past je lichtplan eenvoudig aan en schakelt binnen enkele secondes over tussen verschillende armaturen.  

Lichtplan, Verlichting, The Art Of Living

Discover functie 

Daarnaast is de applicatie ook geschikt om de perfecte Tekna armatuur te vinden, eentje die past bij jouw inrichting of in jouw tuin. Hiervoor gebruik je de Discover functie in de applicatie. Ook vind je hier de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verlichting en de nieuwste technologieën. Dus als je op de hoogte wil blijven van wat er allemaal speelt en wat er allemaal mogelijk is, download dan de applicatie.  

Over Tekna 

Tekna is dus een bedrijf dat verlichtingsarmaturen levert. Hierbij combineren ze hoogwaardige materialen en een hoog afwerkingsniveau zodat je verzekerd bent van de beste armaturen. Daarnaast hechten ze veel waarde aan ontwikkeling en innovatie om zo de meest exclusieve designs te ontwerpen. Deze applicatie is daar het bewijs van. 

Editor: Media team

Datum: 21-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Tekna