Creëer een exquisiete buitenruimte met Winsol

Winsol

We wensen steeds vaker te kunnen genieten van het buitenleven. Dit willen niet alleen doen als het weer het toe laat. Het liefst spenderen we het ganse jaar door in onze buitenruimte. Dankzij Winsol gaat deze wens in vervulling. Zij bieden namelijk, met SO! Universe, de mogelijkheid om jouw eigen buitenleefruimte samen te stellen, volledig op maat van jouw behoeften. Zie je die terrasoverkapping al op jouw terras staan? Twijfel je nog tussen een lamellen- of vast houten dak? In de SO! Universe van Winsol kan het allemaal. We vertellen je er graag meer over.

Begin bij de basis 

Om een fijne buitenruimte te creëren is het belangrijk om bij de basis te beginnen. De basis van jouw buitenleefruimte is een aluminium constructie. Je bepaalt helemaal zelf of die aan jouw woning gebouwd is of zelfs ingebouwd, zonder palen. Maar het is evengoed mogelijk om een volledig vrijstaande constructie in jouw tuin te plaatsen. En wie extra ruimte wenst, kan meerdere modules in de breedte of lengte aan elkaar koppelen.

Verschillende daktypes 

Wil je op ieder moment van jouw tuin en terras kunnen genieten? Dan is een dak op jouw terrasoverkapping geen overbodige luxe. De SO! Universe biedt maar liefst drie daktypes die je beschermen tegen zon, wind en regen. Zo zijn er de SO! Classic lamellendaken waarmee je de lichtinval reguleert. SO! Climate doet hetzelfde maar met winddichte en geluidsisolerende lamellen die het dak van de overkapping luchtdicht afsluiten. En dan is er nog het SO! Cocoon vast houten dak uit populierenhout. Heb je meerdere modules aan elkaar gekoppeld? Dan is een combinatie van bovenstaande daken perfect mogelijk. 

Sfeerwanden 

Om het comfort in jouw buitenruimte te verhogen, kan je jouw overkapping helemaal afsluiten. Winsol heeft hiervoor maar liefst 12 sfeerwanden die onderling perfect te combineren zijn. De kleur ervan stem je bovendien mooi af op die van jouw aluminium constructie.

Eindeloze mogelijkheden 

SO! Universe biedt dus tal van mogelijkheden om een fijne buitenruimte te creëren. Van terras, tot poolhouse of tuinkantoor, het kan allemaal. Breng voor meer informatie eens een bezoekje aan de website van Winsol. Zij helpen je graag verder op weg.   

Editor: Media Team RRO

Datum: 13-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Winsol