Cr33mers

Ken Creemers studeerde in 2010 af als master in de interieurarchitectuur in Diepenbeek. Tijdens dat jaar richtte hij tevens het bureau Cr33mers op, wat ontstaan is uit een passie voor interieur, kunst en winkelinrichting. Deze passie wordt elke dag vertaald in zijn interieurprojecten en woonconcepten.

Informatie over Cr33mers


Cr33mers_Slider-1
Cr33mers_Slider-3
Cr33mers_Slider-2
previous arrow
next arrow

Fotorealistische 3D beelden

De interieurarchitect ontwerpt interieurs door middel van fotorealistische 3D beelden. Alles wordt hierop uitgetekend, van indeling tot accessoires. Door Ken Creemers wordt tevens het volledige project gerealiseerd, van ontwerp tot uitvoering. De inrichting van het interieur wordt dus van A tot Z waargemaakt, waarbij de persoonlijke begeleiding centraal staat. De zorgen van de bouwers worden hierdoor volledig weggenomen.

Meer ruimte en functionele indelingen

Niet alleen voor het volledige interieur is het bureau inzetbaar, maar ook bij een kleuradvies of een keuze van de juiste accessoires. Bij Ken Creemers kan u onder andere rekenen op vaste prijsafspraken, een duidelijke planning en vaste aannemers. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Het uiteindelijke interieur zal volledig naar smaak zijn, waarbij er meer ruimte en functionele indelingen zijn gecreëerd.