cw-tower-drone-003
slider-2
previous arrow
next arrow

Conversion Works

Shaping extraordinary spaces

Conversion Works is het geesteskind van Tobias Vandenbosch en werd opgericht in 2008. Onder het motto “shaping extraordinary spaces” pakken ze met een ongebreideld enthousiasme interieurrenovaties aan in de residentiële-, commerciële- en kantorenmarkt. Hun bevlogenheid gaat nog verder en omvat tevens uitdagende projecten van herbestemming. Al hun realisaties zijn erop gericht om de tand des tijds te doorstaan en vluchtige trends te overstijgen.

 

Partner

Conversion Works werpt zich op als partner van architecten, decorateurs en interieurontwerpers. Ze brengen elk project naar een hoger niveau en zijn niet bang om met noncomformistische oplossingen voor de dag te komen.

 

Eigenheid

Conversion Works staat voor een geïntegreerde aanpak, waarbij beredeneerde functionaliteit samen gaat met persoonlijkheid en authenticiteit. De eigenheid van de ruimte, de locatie en de visie van de klant bepalen de overheersende persoonlijkheid van elk project.

 

Aandacht voor details

Hun klanten zweren zowel bij design als bij functionalieit. Elk van hun high-end projecten verenigt aandacht voor het detail met een ongehoorde klantenservice en beantwoordt volledig aan de eigen ontwerpcultuur.

 

___

Alle projecten van Conversion Works bekijken?
  • |
  • |

Kantoorpand

Conversion Works is een expert op het gebied van het vormgeven van buitengewone ruimtes. Het eigen kantoorpand, waarin ook een woongedeelte is opgenomen, is daar een mooi voorbeeld van. In deze toonaangevende toren creëerde dit bedrijf een unieke en inspirerende werkplek voor eigen medewerkers en andere creatieve geesten, zij die op zoek zijn naar flexibele co-working mogelijkheden of naar een adembenemende locatie voor tal van culturele- of bedrijfsevents.

 

Conversion Works


“Wij brengen elk project naar een hoger niveau.”

 

___

Contactgegevens:

  • Conversion Works
  • Edingensesteenweg 1001
  • B-1502 Lembeek
  • België