Concrete landscaping: een woestijnbeige tuintafel van industrieel beton

Royal Botania

In het interieur creëert contrast een gelaagde uitstraling, voegt het karakter en sfeer toe. Laat dat nou ook voor de buitenruimte gelden. Royal Botania smelt de robuuste charme van de industriële interieurstijl samen met de natuurpracht rondom voor een opvallend contrast. Ruwe accenten, zoals metalen plantenbakken of een stalen pergola, worden aangevuld met tuinmeubelen in beton welke vanaf nu ook in een trendy beige kleur verkrijgbaar zijn. De geliefde betonnen Conix tuintafel krijgt een gloednieuwe, zandkleurige afwerking: ‘Desert Concrete’. Deze afwerking transformeert iedere buitenruimte tot een ‘concrete oasis’, oftewel en plek waar contrast een nieuwe vorm van verfijning weerspiegelt.

Woestijnparadijs

Binnen de Conix-tafelcollectie introduceert Royal Botania het nieuwe ‘Desert Concrete’. Een spannende materiaalkeuze voor de buitenruimte, waarbij de robuuste aantrekkingskracht van beton naar een hoger niveau getild wordt. De beige tint van het materiaal creëert, dankzij de subtiele kleurnuances, meer verfijnde diepgang en is zowel trendy als tijdloos. Gecombineerd met de statige tafelpoten van het Conix-ontwerp krijgt het industriële contrast meer vorm, voor een uniek en vooral elegant toevluchtsoord. En dat midden in de natuur!

Industrieel groen

Maak je ‘concrete landscape’ compleet met industrieel geïnspireerde details. Een voorbeeld hiervan is het toevoegen van de Cuprum-plantenbakken: een reeks bloem- en plantenpotten met een hoogwaardige koperen afwerking. Dankzij de verschillende formaten geef je zonder moeite je eigen tuinoase vorm met diverse planten. Trek de woestijnsfeer van de Conix-buitentafel door in de plantenbakken en kies voor cactussen in diverse vormen en maten of geef het geheel een meer ontspannen sfeer met meer groen.

Editor: Media Team RRO

Datum: 19-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Royal Botania