Terrasverwarmer, HEATSTRIP, Sfeer, The Art of Living

  • Heatstrip Europe
  • Tolstraat 17a
  • 7482 DC Haaksbergen

Complete woonruimte door terrasverwarmer | HEATSTRIP

Op het Brabantse landschap is deze gerenoveerde schuurwoning te vinden. Het is een huis met een prachtig ingetogen uiterlijk. Doormiddel van traditionele materialen is er geprobeerd een meerwaarde te creëren die ten goede komt aan zowel de bewoners van het huis, als aan het huis zelf. Daardoor is er in het ontwerp veel rekening gehouden met mooie verbindingen en de overloop tussen de binnen en buitenwereld. De terrasverwarmer van HEATSTRIP zorgt er, onder andere, voor dat dit uitgangspunt ook daadwerkelijk verwezenlijkt wordt in deze woning.

Één grote leefruimte

De huidige bewoners van dit prachtige pand wilden graag een open en sfeervolle woning waarbij veel ruimtes met elkaar verbonden zijn. Toen zij dit monumentale pand tegenkwamen, waren ze meteen verkocht. Door de combinatie moderne architectuur, tijdloze aspecten en natuurlijke materialen wisten zij er een uniek huis van te maken. Een huis waarbij de buitenwereld ook echt onderdeel is van de woonruimte.
Terrasverwarmer, HEATSTRIP, Sfeer, The Art of Living

Terrasverwarmer voor ambiance

Om de buitenwereld te betrekken bij de riante woonruimte is er op het terras een terrasverwarmer geplaatst. Deze verwarmer heeft een bescheiden design en zit verwerkt in de woonomgeving, waardoor deze helemaal aansluit bij de sfeer die het huis uitstraalt. De terrasverwarmer is dus niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan de ambiance van de leefomgeving.
Terrasverwarmer, HEATSTRIP, Sfeer, The Art of Living

Ook warmte en sfeer?

De terrasverwarmers van HEATSTRIP zijn speciaal ontwikkelt om verschillende ruimtes te verwarmen en deze er tegelijkertijd ook sfeervol uit te laten zien. Daarnaast is deze vorm van verwarmen erg milieuvriendelijk en kun je van een hoog rendement uitgaan. Op deze manier wordt het terras echt het verlengde van de woonkamer en valt er het hele jaar door te genieten van een heerlijk verwarmd terras.

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: Hanne Joosen

___

Heatstrip, terrasverwarming

___

Meer projecten bekijken van HEATSTRIP?