open haard, M-design, designhaard

  • M-Design Benelux BVBA
  • Torhoutsesteenweg 206B
  • 8210 Zedelgem
  • België

Comfortabele open haard woonkamer | M-Design

Group Ceyssens is al jaren niet alleen een leverancier, maar ook een innovator van glas voor de bouw. Ceyssens ontwikkelde op den duur zoveel vooruitstrevende raamproducten dat het besloot een eigen showhouse neer te zetten op het fabrieksterrein, om daar de marktklare vernieuwingen te demonstreren. En het zijn er veel, van een beweegbare zwembadbodem tot compleet verzinkbare ramen. Het showhouse dat eigenlijk slechts noviteiten moest demonstreren heeft daardoor alle allures van het huis van de toekomst gekregen. Aan M-Design de eer om de woonkamer van dit showhouse te voorzien van een open haard, zodat dit showhouse meteen aanvoelt als een thuis.

Warmte

De woonkamer is een rechthoekige ruimte die direct grenst aan de eetkamer. Een roomdivider scheidt deze ruimtes van elkaar en toch blijven de ruimtes goed toegankelijk. De divider heeft onderin een doorkijk, zodat de ruimtes verbonden blijven met elkaar. In deze doorkijk is de open haard geplaatst, zodat je in de avond of bij een grauwe herfstdag de vlammen kan aanzetten. Deze zowel letterlijke als figuurlijke warmte is zeer aangenaam en stijlvol. Deze haard is gebruiksvriendelijk, veilig en vooral erg mooi om te zien. Het grote glaswerk in de gevel zorgt voor weinig afleiding. Hierdoor ligt er meer focus op de setting en deze is weldoordacht en goed aangekleed.

open haard, M-design, designhaard

Meer over M-design

Kachels en haarden die garant staan voor betrouwbaarheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak? Dan zit je bij M-Design goed. Hun haarden brengen niet alleen sfeer in de ruimte, maar ze zorgen ook voor een lekker warme kamer. M-Design produceert verschillende types haarden zoals gashaarden, inbouwkachels en centrale haarden. De kachels en haarden van M-Design zijn allemaal van een bijzonder hoge kwaliteit én ze zien er visueel erg aantrekkelijk uit. Ze worden allemaal in-house ontworpen, geproduceerd en grondig gecontroleerd.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Dré Wouters

____

____

Meer projecten bekijken van MDesign?