Verolift, Steven DeJaeghere, huislift

  • Verolift
  • Xavier de Cocklaan 44
  • 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle)
  • Contact:
  • Tel.: +32 (0)9 240 15 60
  • E-mail: hello@verolift.be

Comfortabele huislift | Verolift 

In deze strakke, moderne nieuwbouwwoning heeft Verolift de huislift gerealiseerd. De woning is gerealiseerd door architect Steven DeJaeghere. Bij het binnentreden van de woning bevind je je in een indrukwekkende trappenhal, met niet alleen een trap om naar de bovenverdieping te komen. Achter de trap bevindt zich namelijk de huislift. De betonnen trap met zwarte stalen reling vormt een mooi geheel met de zwarte look van de lift.  

Imposant trappenhuis in moderne woning

Verolift is een familiaal bedrijf sinds 1998, gespecialiseerd in liften, met meer dan 20 jaar ervaring. Samen met de opdrachtgever kijkt Verolift naar een passend ontwerp. Ze hebben een groot aanbod aan lifttypes, waaronder ook huisliften, die volledig op maat gemaakt worden.

Verolift

Praktisch en gebruiksvriendelijk

Praktisch en gebruiksvriendelijk, dat zijn de liften van Verolift. In deze woning is de huislift genaamd ‘DomusLift’ gerealiseerd. Deze lift heeft automatische schuifdeuren. Je hoeft dus geen rekening te houden met een openzwaaiende deur. Een ander voordeel is dat de deuren vanzelf bewegen. Er kunnen tot wel 5 personen in de grootste versie van de Domuslift worden vervoerd. Ook heb je bij deze huislift een veilig gevoel. Wanneer de stroom uitvalt, keert de Domuslift naar de dichtstbijzijnde verdieping terug. Hier gaan de deuren automatisch open 

Topservice

Verolift zet kwaliteit van de liften boven alles en is betrouwbaar. Alle liften zijn van hoge kwaliteit en bieden 100% comfort. Verolift heeft een aanbod van liften voor privégebruik, maar ook professioneel en commercieel gebruik. Het vakteam bestaat uit ervaren, opgeleide monteurs, technici en ervaren zaakvoerders. Zij bieden een snelle en accurate service voor jouw huislift en staan altijd, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, voor je klaar. 

Verolift, huislift

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: Jaro van Meerten

_____

Verolift

_____

Meer projecten bekijken van Verolift?