in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, moderne tuin

  • in-lite design
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem

Charmante moderne tuin | in-lite

Wonen in de stad heeft ontzettend veel voordelen: je staat altijd in contact met andere mensen, het winkelcentrum is om de hoek en je hebt volop keuze waar je een hapje gaat eten. Stadsmensen vertoeven er graag, omdat de stad hun het gevoel geeft dat ze echt léven. Toch is het soms wel heel prettig om je toch even te kunnen onttrekken aan alle drukte. Dan is het wel zo prettig dat je niet eerst een uur met je auto je door het verkeer een weg hoeft te banen om een stuk groen landschap te treffen. De simpele oplossing ligt in je eigen achtertuin, namelijk een verlichte moderne tuin zodat je zowel overdag als in de avond je eigen plekje hebt. De prachtige tuinverlichting die de juiste sfeer weet neer te zetten hier komt van in-lite.

in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, moderne tuin

Groene oase

Midden in het drukke stadscentrum heeft Erwin Stam een perfecte groene oase gecreëerd. De moderne tuin is een mix van unieke beplanting, bomen in verschillende formaten en klassieke bestrating. In het lichtplan is gewerkt met spots zodat de beplanting na zonsondergang net zo sfeervol is als overdag. Daarnaast zijn grondspots gebruikt om de bomen vanuit het grind en het gras te verlichten. Overdag zijn deze armaturen nauwelijks zichtbaar, maar het licht is in de avond des te sprekender. De up-down lighters op de wand zorgen ervoor dat één van de belangrijkste zichtlijnen vanuit huis ook in de avonduren in het zicht springt.

in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, moderne tuin

Spelen met licht

Of je nu houdt van een strak belijnde, een weelderige, een landelijke of moderne tuin; Erwin Stam ontwerpt en realiseert ruimtelijke tuinen met gevoel voor comfort die precies zijn aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Het vormgeven van een tuin vraagt om meer dan een mooi idee. Door te spelen met ruimte en licht, de keuze van de juiste beplanting, het gebruik van duurzame materialen en het benutten van kleuren ontstaat een tuin die tot de verbeelding spreekt. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: in-lite

___

___

Meer projecten bekijken van in-lite design?