Privé Sauna, VSB Wellness, Warmte, The Art of Living

  • VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Charismatische villa met exclusieve privésauna | VSB Wellness

Groots ontspannen

Of je nu wilt ontspannen aan de rand van het zwembad of in de jacuzzi. Een drankje wil drinken aan de bar van het pool house of van een rondje privésauna wilt genieten, het kan allemaal. De achtertuin is de plek voor ontspanning en gezelligheid. De tuin is aangelegd met vakken voor planten en bloemen, verschillende zitjes en een groot gazon. Hier heb je het gevoel dat je elke dag op vakantie bent. Wat wil je nog meer?

rivé Sauna, VSB Wellness, Warmte, The Art of Living

Hoogwaardige kwaliteit wellness

Alle producten uit het assortiment van VSB Wellness zijn zorgvuldig geselecteerd en worden gekeurd. Alleen de het beste kwaliteit is goed genoeg voor de klant, zodat lang genoten kan worden van de wellness. In de showroom die ook gevestigd is in Diessen staan alle producten tentoongesteld. Hier kan je de producten voelen, zien en testen!

rivé Sauna, VSB Wellness, Warmte, The Art of Living

Vakkundige medewerkers

In samenwerking met de opdrachtgever en eventuele designers of architecten gaat de organisatie altijd op zoek naar de beste oplossing voor de woning. Of het nou gaat om grote opdrachten voor de zakelijke klant of dat het gaat om een kleine opdracht voor een particuliere opdrachtgever, VSB heeft altijd de juiste kennis in huis. Alle medewerkers hebben ruime ervaring in het vakgebied en zijn gediplomeerd.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal & Erik van den Hurk (different doors)

 

____

____

 

Meer projecten zien van VSB Wellness?