CARDOK, The secret car park, autolift, lift, auto's, mercedes, porche, volvo, automatisch

  • CARDOK Benelux
  • Noordervaart 43
  • 2200 Herentals Belgium

CARDOK

The secret car park

CARDOK Carlift is een high end autolift die op een hedendaagse manier toegang verleent tot uw ondergrondse garage en hiermee een helling vervangt waar in gesloten toestand, bovengronds weinig te bespeuren valt. Autoliefhebbers die hun prestigewagens en/of oldtimers veilig ondergronds willen parkeren kiezen voor CARDOK.

Ruimte besparen

Aangezien de CARDOK Carlift werkt door middel van een zware schaarlift heeft u geen helling nodig waardoor u meteen veel ruimte bespaart. De wagens worden veilig en droog geparkeerd in de ondergrondse garage en kan u zo groot of zo klein maken als u zelf wenst. Wenst u één wagen te parkeren of uw ganse oldtimer-collectie er in onder brengen, het is allemaal mogelijk. De kelder kan onder uw villa, tuin, weide of oprit worden voorzien. Het dak kan afgewerkt worden naar keuze met gras, dolomiet of kasseien en gaat daardoor volledig op in het landschap. De volledige CARDOK is afgewerkt met het oog op het behalen van een hoge kwaliteit.

Veiligheid

Uw voertuig ondergronds parkeren met behulp van de Carlift verloopt zeer veilig. U maakt simpelweg gebruik van de afstandsbediening op basis van het “push and hold” principe. Design LED verlichting zorgt voor een luxueuze uitstraling wanneer de CARDOK in hoogste positie staat. Het wagenpark bevindt zich onzichtbaar en veilig ondergronds.

Onderhoud

De installatie wordt verzorgt door het CARDOK team en neemt ongeveer vijf dagen in beslag. Een jaarlijks preventief onderhoud zorgt voor ontelbare jaren probleemloos genieten van uw CARDOK. Een CARDOK Carlift kan zowel bij een nieuwbouw als bij een bestaand project worden voorzien. De vrijgekomen garage aan uw woning kan u eventueel herinrichten tot bijkomende slaapkamer,  fitnessruimte of een huisbioscoop.

CARDOK, The secret car park, autolift, lift, auto's, mercedes, porche, volvo, automatisch

___

Meer informatie over de CARDOK Carlift?