Cardok1
Cardok20
Cardok4
Cardok2
Cardok3
Cardok5
Cardok6
Cardok8
Cardok7
Cardok9
previous arrow
next arrow

CARDOK | Autolift garage

CARDOK Carlift is een “High End” autolift die op een hedendaagse manier toegang verleent tot uw ondergrondse garage (Man Cave) en hiermee een helling vervangt waar in gesloten toestand, bovengronds weinig te bespeuren valt. Autoliefhebbers die hun prestigewagens en/of oldtimers veilig ondergronds willen parkeren kiezen voor CARDOK. Het hoofdkantoor van CARDOK is gelegen nabij Genéve in Zwitserland en installeert over de hele wereld zoals Londen, Parijs, Marbella, Saint-Tropez, enz, maar ook in de Benelux hebben reeds meerdere autoliefhebbers gekozen voor een een autolift van dit merk.

Autolift thuis

Aangezien de CARDOK Carlift werkt door middel van een zware schaarlift heeft u geen helling nodig waardoor u meteen veel ruimte bespaart. De wagens worden veilig en droog geparkeerd in de ondergrondse garage (Man Cave) en kan u zo groot of zo klein maken als u zelf wenst. Wenst u één wagen te parkeren of uw ganse oldtimer-collectie er in onder brengen, het is allemaal mogelijk. De kelder (Man Cave) kan onder uw villa, tuin, weide of oprit worden voorzien. Het dak van de autolift kan afgewerkt worden naar keuze met gras, dolomiet of kasseien en gaat daardoor volledig op in het landschap. De volledige CARDOK is vervaardigd met de hoogste eisen en standaard gegalvaniseerd.

Garage ondergronds

Uw voertuig ondergronds parkeren met behulp van de carlift verloopt zeer veilig. U maakt simpelweg gebruik van de afstandsbediening op basis van het “push and hold”-principe. Design LED verlichting zorgt voor een luxueuze uitstraling wanneer de lift in hoogste positie staat. Het wagenpark staat onzichtbaar en veilig ondergronds.

Onderhoud autolift

De installatie wordt verzorgt door het team en neemt ongeveer vijf dagen in beslag. Een jaarlijks preventief onderhoud zorgt voor ontelbare jaren probleemloos genieten van uw autolift. Een carlift kan zowel bij een nieuwbouw als bij een bestaand project worden voorzien. De vrijgekomen garage aan uw woning kan u eventueel herinrichten tot bijkomende slaapkamer, fitnessruimte of een huisbioscoop.

___

Meer projecten zien van CARDOK?

 

 

Privé autolift

Voor dit project plaatste Cardok een privé autolift met de mogelijkheid om de auto ondergronds te parkeren.

Imposante en praktische autoliften

Een gebrek aan voldoende parkeerruimte is vaak een doorn in het oog voor autofanaten. Met deze insteek ging CARDOK op zoek naar een unieke oplossing om auto’s op een intelligente en veilige manier te ‘verstoppen’.

Waanzinnige autolift

Ben je een autoliefhebber en wil je iets hebben wat veilig, geavanceerd en super vet is en niemand anders heeft? Trakteer je mooie bolides dan op een autolift van Cardok!

Cardok


“Cardok levert Zwitserse kwaliteit met een unieke meerwaarde voor de liefhebber.”

 

___

Contactgegevens:

  • CARDOK Benelux
  • Noordervaart 43
  • 2200 Herentals Belgium


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 29 | nov | 2018


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!