• Antiques & Design NV
  • Vossendaal 3
  • B-2440 Geel

Café Leopold Royal | Antiques & Design

Eat, work, chill

Café Leopold Royal is de jongste telg in de Leopold-familie en is het zesde etablissement dat deel uitmaakt van een kleine keten, die toebehoort aan de ondernemer die ook al Cook & Book en Tasty uit de grond stampte. De interieurinrichters van Antiques & Design waren van het begin mee aan boord was om de droom uit te tekenen en vorm te geven.

Typische Leopold-stijl

Bij binnenkomst word je meegenomen in een indrukwekkend artistiek decor waarbij de zelfgemaakte fietsenkandelaar direct in het oog springt. Het interieur en de inrichting ademen de typische Leopold-stijl waar het heerlijk vertoeven is met een vers kopje koffie of een chai latte, met of zonder heerlijk ontbijt of een versgebakken stukje taart. Heb je meer trek in een hartige traktatie? Bestel gerust een lekkere bagel, toast of gezonde bowl. En niet onbelangrijk, ze serveren een frisse pint van de tap!

Belgische producten

De kers op de taart is dat je bij Press Royal ook heel wat typische Belgische producten vindt. Van stripgadgets (waarbij de avonturen van Kuifje niet mogen ontbreken) tot de mooiste magazines over verre vakantieoorden, lifestyleboeken en andere hebbedingen.

Ultiem genieten

Een fantastische plek om heerlijk te eten, te borrelen of te werken met een kop verse thee naast uw laptop. Fijne service om voluit op z’n Belgisch te kunnen genieten. Zowel binnen in het sfeervolle decor als buiten op het zonnige terras.

 

Tekst: Antiques & Design
Fotografie: Antiques & Design / Café Leopold Royal

___

Meer projecten bekijken van Antiques & Design?